Netflix Temmuz ayı programı belli oldu!

Netflix'te bu ay neler var? sorusunun cevabı belli oldu.

Merve Mutlu
30 Haziran 2020 - 10:28
Kültür Sanat

Dünyaca ünlü içerik platformu Netflix, her ay birbirinden başarılı ve yeni yapımları izleyicilerle buluşturmaya devam ediyor. Dünyaca ünlü içeriklerin yanı sıra kendi orijinal projelerini de listesine ekleyen Netflix'in Temmuz ayı planı belli oldu. 

20-06/30/warrior.png

Bir gün morgda uyanan yetim bir gencin, Hale Taşıyıcısı olarak Şeytan avcısı rahibelerin gizli tarikatına seçildiğini öğrenmesi ve gizli güçlerini keşfetmesini konu alan Warrior Nun, 2 Temmuz'da yayına girecek.

20-06/30/exatlon.png

Acun Ilıcalı'nın hazırladığı ve Türkiye'nin fenomenlerinin yarıştığı Exatlon Türkiye, 3 Temmuz'da yayına girecek. 

20-06/30/cable.png

İspanyol yapımı drama dizisi olan Cable Girl, telefon sirketi tarafindan ise alinan 4 kadin santral görevlisinin hikayesini anlatan hikayesinin son sezonu ile 3 Temmuz'da yayında.

20-06/30/stateless.png

Acı çeken bir mülteci, bir bürokrat, zor durumda kalan bir baba ve sorunlu bir kadının yolu, göçmenlerin tutulduğu bir gözaltı merkezinde kesişiyor... Bu hikaye de 8 Temmuz'da Netflix'te.

20-06/30/hakan-muhafiz.png

Türkiye'nin ilk Netflix dizisi olma özelliği taşıyan Hakan: Muhafız, aynı zamanda final sezonu olma özelliği taşıyan yeni sezonu ile 9 Temmuz'da yayında. 

20-06/30/the-old-guard.png

10 Temmuz'da yayına girecek olan The Old Guard, yüzyıllar boyu insanlığı gizlice koruyan 4 ölümsüz savaşçının, yeni bir ölümsüz keşfetmeleri ile gizemli güçleri nedeniyle hedef haline gelmelerini konu alıyor.

20-06/30/cursed.png

Kral Arthur efsanesinin yeni uyarlaması olan Cursed; Nimue'in Merlin'i bulmak ve kadim bir kılıcı teslim etmek için paralı asker Arthur ile çıktığı macera dolu hikayeyi anlatıyor. 

20-06/30/the-kissing.png

The Kissing Booth 2; Öpüşme Kabini olarak çevrilen bu dizi,  Amerikan genç romantik komedi filmidir.

20-06/30/last.png

Last Chance U: Laney, Üniversite Amerikan Futbol takımlarını konu alan bir belgeseldir. John Beam adlı Koç önderliğindeki Laney Üniversitesi Kartalları için Batı'ya; Oakland, Kaliforniya'ya gidiyor. Yapım 28 Temmuz'da yayında.

20-06/30/umbrella.png

Süper güçlere sahip olan Hargreeves kardeşlerin hikayesini anlatan The Umbrella Academy 2. sezonu ile, 31 Temmuz'da yayına girecek.

20-06/30/vis-a-vis.png

Mücevher hırsızlığı yapan Zulema ve Macarena, bir uyuşturucu baronunun düğününde olacak olan üst düzey bir soygun için dört kadını işe alıyor ve macera başlıyor. Bu hikaye de 31 Temmuz'da yayına giriyor.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin