Wynonna Earp 4. sezon başlangıç tarihi belli oldu! Yeni sezonun ilk fragmanı yayınlandı!

Wynonna Earp 4. sezon ne zaman sorusu cevabını buldu! 26 Temmuz 2020'de başlayacak yeni sezondan ilk fragman ve kareler yayınlandı. Dördüncü sezon detayları...

Syfy'ın Beau Smith'in aynı isimdeki çizgi roman serisinden uyarlanan popüler dizisi "Wynonna Earp"tan hayranların beklediği haber sonunda geldi ve Wynonna Earp 4. sezon ne zaman başlayacak sorusu cevabını buldu.

WYNONNA EARP 4. SEZON 26 TEMMUZ'DA BAŞLIYOR!

Syfy, yeni sezon başlangıç tarihini yayınladığı tanıtım videosu ile duyurmuş oldu. Buna göre dizinin 4. sezonu 26 Temmuz 2020'de başlayacak. Yeni sezon fragmanını yazımızın sonunda izleyebilirsiniz.

WYNONNA EARP YENİ SEZON İKİ PARÇA OLARAK YAYINLANACAK

Yeni sezon toplamda 12 bölümden oluşurken koronavirüs pandemisi nedeniyle çekimlerin aksamasına bağlı olarak sezon iki kısıma ayrılacak. Altı bölümlük ilk kısmın ardından 30 Ağustos 2020'de sezona ara verilecek.

20-06/29/wynonna-earp-4-sezon-foto1.jpg

Dördüncü sezonun kalan bölümlerinin çekimlerine ise yakın bir zaman içinde Calgary'de başlanacak.

DİZİ "COMIC-CON"DAKİ YERİNİ ALACAK

Syfy ayrıca Wynonna Earp'in bu yıl 23-26 Temmuz tarihleri arasında sanal olarak düzenlenecek San Diego Comic-Con'a katılacağını da duyurdu. Etkinlikteki panele Melanie Scrofano, Tim Rozon, Dominique Provost-Chalkley, Katherine Barrell ve Varun Saranga ile yaratıcı/showrunner Emily Andras'ın katılmaları bekleniyor. İzleyiciler panelle birlikte yeni sezon hikayesi hakkında çeşitli ipuçlarına sahip olacaklar.

2018 People's Choice Ödülleri'nde favori bilim kurgu/fantastik türdeki dizi ödülünü kazanan Wynonna Earp'ın hikayesi; kanun adamı Wyatt Earp'ün soyundan gelen toplumdan dışlanmış Wynonna'nın, dünyayı Vahşi Batı'nın şeytani unsurlarından kurtarabilmek için ölümsüz Doc Holliday ile çalışmasını konu ediniyor.

20-06/29/wynonna-earp-4-sezon-foto2.jpg

IDW Entertainment, Syfy, Seven24 Films ve Cineflix Studios ortak yapımcılığında hazırlanan dizinin yürütücü yapımcı kadrosunda Jordy Randall, Tom Cox, Ted Adams, David Ozer, Rick Jacobs ve Todd Berger gibi isimler bulunuyor.

"Wynonna Earp" (Syfy) 4. sezon fragmanı:

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin