Ramo dizisinden hangi oyuncular ayrıldı?

Ekranların sevilen dizisi Ramo'nun kadrosunda ayrılıklar yaşandı.

Merve Mutlu
29 Haziran 2020 - 16:28
Yeni Bölüm

Show TV ekranlarında yayınlanan ve başrollerinde Ramo karakteri ile Murat Yıldırım'ın ve Sibel karakteri ile de Esra Bilgiç'in yer aldığı Ramo dizisisinin yeni sezonunda bazaı karakterlerin dizide yer almayacağı haberinin yayılması ile gözler dizinin oyuncularına çevrildi. 

20-06/29/ramo-dizisi.jpg

Çekimleri Adana'da yapılan ve yapımcılığını BKM'nin üstlendiği dizi, yeni sezonda İstanbul'da çekilecek. İzleyenleri heyecan dolu bir bölümle bırakan dizinin yeni sezonunda bazı oyuncular diziye veda ederken, kadroya başka isimlerin de katılacağı açıklandı. 

Ramo dizisinden hangi oyuncular ayrılacak?

 20-06/29/ramodan-ayrulanlar.jpg

Oyuncu kadrosunda: Murat Yıldırım, Görkem Sevindik, Esra Bilgiç, Burcu Cavrar, Sacide Taşaner, Ayça Koptur, Ruhi Sarı ve Cemre Baysel gibi isimleri bir araya getiren Ramo dizisinin yeni sezonunda Görkem Sevindik, Deniz Gürzumar ve Hakan Salınmış ayrılmış ayrıca yönetmen ve senarist de değişmişti. Son gelişmelere göre: İlhan Şen (Neco) ve Cemre Baysal (Fatoş) da senaryo gereği diziden ayrıldı. 

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin