Sen Çal Kapımı dizisinin yayın günü ve tarihi kesinleşti!

Yeni dizi Sen Çal Kapımı ne zaman başlayacak?

Merve Mutlu
29 Haziran 2020 - 16:03
Yeni Bölüm

Başrollerinde; Serkan Bolat karakteri ile Kerem Bürsin ve Eda karakteri ile de Hande Erçel'in yer alacağı ve Fox ekranlarında yayınlanacak olan yeni dizi Sen Çal Kapımı ne zaman başlayacak sorusunun cevabı nihayet netleşti. 

20-06/29/sen-cal-kapimi-yayin.jpg

Normal şartlar altında 1 Temmuz'da başlayacak olan Sen Çal Kapımı dizisinin yönetmenliğini Ender Mıhlar üstlenmişti. Ancak daha sonra başka bir yönetmenle çalışılmasına karar verildi ve bölümlerin çekimleri yenilendi. Anlaşılan yeni yönetmen Yusuf Pirhasan oldu. Oyuncu kadrosunda: Dorukhan Kenger, Elçin Afacan, Bige Önal, Anıl İlter, Neslihan Yeldan, Yusuf Arat gibi isimlerin yer aldığı ve MF Yapım tarafından hazırlanan dizinin yayın günü kesinleşti.

Sen Çal Kapımı ne zaman başlayacak? Hangi gün yayınlanacak?

20-06/29/sen-cal-kapimi.png

Eda'nın bursunu kesen iş insanı Serkan Bolat ile karşılaşması ve Serkan'ın Eda'ya, 2 ay nişanlı rolü yapması karşılığında bursunu geri vermeyi teklif etmesi ile başlayacak olan romantik komedi türündeki hikaye, 8 Temmuz Çarşamba akşamı Fox ekranlarında başlıyor. 

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin