Selin Ciğerci Yasak Elma dizisine katılıyor!

Fox'un sevilen dizisi Yasak Elma'nın yeni sezonunda sürpriz bir konuk bekleniyor.

Merve Mutlu
29 Haziran 2020 - 12:11
Gündem

Başrollerinde; Eda Ece (Yıldız), Şevval Sam (Ender), Nesrin Cavadzade (Şahika), Talat Bulut (Halit) gibi isimlerin yer aldığı ve son olarak kadrosuna Gökhan Alkan'ın katıldığı Yasak Elma dizisi ani bir kararla sezon finali yaparak ekranlardan ayrılmıştı. Yeni sezon hazırlıkları süren diziye yeni bir ismin katılacağı gündeme geldi..

20-06/29/yasak-elma-dizisinde-ayrilik-1593420848.jpg

Yönetmeni Neslihan Yeşilyurt ile yolları ayırarak yeni sezonda Murat Öztürk'le çalışma kararı alan dizi setinin yeni sezonu büyük bir merakla bekleniyor. Entrika dolu dizi, özellikle son bölümleri ile reytinglerde büyük bir başarı elde etmişti ve ilgi çeken dizinin yeni sezonda da bu istikrarı sürdürmesi bekleniyor. 

Selin Ciğerci Yasak Elma heyecanı yaşıyor!

20-06/29/cigerci.png

Sosyal medya fenomeni Selin Ciğerci her dönemde adından söz ettirmeyi ve gündemde kalmayı başaran isimlerden biri. Geçtiğimiz günlerde Yasak Elma dizisinin oyuncuları Şevval Sam, Eda Ece, Nesrin Cavadzade gibi isimlerle bir araya gelen ve beraber çektirdikleri bir kareyi sosyal medya hesabından paylaşan Ciğerci, bir arkadaşının "Yeni sezonda seni yasak elmada mı görüyoruz acaba kanka" sorusuna "Sürprizzzz aklıma geldikçe heyecanlanıyorum suss" cevabını vererek kadroda yer alacağı haberini onaylamış oldu. 

20-06/29/selin-cigerci.png

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin