Dikkat çeken filmler BluTV'de yerini aldı

Türkiye’nin lider yerli online video platformu BluTV, Kasım ayında fark yaratan filmleri ve merakla beklenen dizileri kütüphanesine eklemeye devam ediyor. Tüm dünyada dikkat çeken Drive My Car, Corsage, Shirley, Yalda, A Night For Forgiveness ve The Ark gibi filmler 15 Kasım itibarıyla Blu TV'de yayınlanmaya başladı.

ozan
15 Kasım 2023 - 13:23
Viral

Online video platformu BluTV, Kasım ayında da fark yaratan filmleri ve  merakla beklenen dizileri kütüphanesine ekliyor. Tüm dünyada beğeni ile izlenen, dikkat çeken filmler bugün itibarıyla BluTV’de yayına girdi.

BluTV Seçkisinin Yeni Yapımları

23-11/15/drive-my-car_hidetoshi-nishijima-and-masaki-okada.jpg

Drive My Car

Haruki Murakami’nin bir hikâyesinden sinemaya uyarlanan Drive My Car, eşinin yasını tutan tiyatro yönetmeni Yusuke Kafuku ile davetli olduğu bir festival sürecinde kendisine eşlik eden 20 yaşındaki şoför Misaki'nin hikâyesini anlatıyor. Dünya prömiyerini Cannes Film Festivali’nde yapan ‘Drive My Car’, ‘En İyi Senaryo’ ödülünün de sahibi olmuştu.

23-11/15/corsage-4.jpeg

Corsage

Film, Bavyera Düşesi Elisabeth’in 40. doğum günü kutlamalarını dönüm noktası alarak sonunda zincirlerini kırmaya niyetlenen, bilgiye ve yaşama aç bir kadının isyanını gözler önüne seriyor. İmparatoriçeye hayranlık uyandıracak şekilde hayat veren Vicky Krieps, ‘Corsage’ performansıyla Cannes’da ödül kazandı.

23-11/15/2.JPG

Shirley

Elisabeth Moss'un başrolünde yer aldığı Shirley, korku ve gizem türlerinde verdiği eserlerle adından söz ettiren yazar Shirley Jackson'ın, yeni kitabı için gereken ilhamı beklenmedik bir çiftten bulmasını konu ediniyor.

23-11/15/1-1700044332.jpg

Yalda, a Night for Forgiveness

22 yaşındaki Meryem, kaza sonucu kocası Nasser’in ölümüne neden olur ve idama mahkûm edilir. Onu kurtarabilecek tek kişi, Nasser’in kızı Mona’dır. Mona’nın tüm yapması gereken, bir TV şovunda Meryem’i affettiğini dile getirmektir. Ne var ki, geçmiş yeniden canlandırılınca, bağışlamak zorlaşır.

23-11/15/nup_198043_00602_cc.jpg

The Ark

12 bölümlük ilk sezonuyla bilim kurgu severlerin yeni favorisi olacak dizi gelecekte insan ırkının hayatta kalması güvence altına almak için ‘gezegen kolonileştirme’ sisteminin uygulanmasını konu alıyor. ‘Ark One’ isimli uzay aracında hedef gezegenlerine ulaşmalarına bir yıldan fazla süre kalan mürettebat, rotalarını korumak ve hayatta kalmak için çabalar.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin