Edis Görgülü ve Jandae Percem'li Hollywood tadında bir film: "Alya"!

Edis Görgülü, Jandae Percem, Hande Ataizi, Alper Atak, Gonca Vuslateri ve Beste Kökdemir gibi ünlü isimleri bir araya getiren Hollywood kıvamındaki aksiyon filmi Alya, 17 Kasım’da sinemalarda izleyiciyle buluşacak. Peki Alya'nın konusu ne? Alya uyarlama mı? Alya'da kimler oynuyor? Alya ne zaman vizyonda olacak?

ozan
15 Kasım 2023 - 15:07
Viral

Yönetmen koltuğunda Jandae Percem'in oturduğu bilim kurgu ve aksiyon türlerini birleştiren Alya, 17 Kasım Cuma günü sinemaseverlerle buluşacak. Edis Görgülü, Hande Ataizi, Alper Atak, Gonca Vuslateri, Beste Kökdemir gibi başarılı isimlerin yer aldığı film, özel güçleri olan bir kadın kahramanın yaşadığı aksiyon sahneleriyle dikkat çekiyor.

23-11/15/ekran-goruntusu-480.png

New York ve İstanbul arasında geçen hikayesiyle Alya, Hollywood filmlerini aratmayan yapısıyla ön plana çıkıyor. Film ayrıca Türkiye'de aksiyon alanında öncü olmaya hazırlanan sahnelere sahip.

23-11/15/alya-1700050220.jpg

Beyazperdede seyircisiyle buluşmasına sayılı günler kalan Alya'da çok konuşulacaklar arasında ise Jandae Percem'in Beste Kökdemir ile dövüş sahneleri olması bekleniyor. Aksiyonun yanı sıra romantizmin de kimi zaman karşımıza çıktığı film, farklı türleri bünyesinde birleştiren özel bir film sunmayı hedefliyor.

23-11/15/ekran-goruntusu-479.png

Hollywood kıvamındaki sahneleriyle Alya, gerçek kimliğini bulmak zorunda olan, hafızası silinen bir ajanın hikayesine odaklanıyor. Bir kadın ajanın, kimliğini bulmak için verdiği mücadele ve geçmişi çözerken geleceğe de farklı bir bakışla yaklaşmasını ele alan film, 17 Kasım Cuma günü seyircinin beğenisine sunulacak.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin