Dilan Çiçek Deniz ve Cem Yiğit Üzümoğlu'lu "Aşk Mevsimi" filminin tanıtımı yayınlandı!

Başrollerinde Dilan Çiçek Deniz ve Cem Yiğit Üzümoğlu'nun yer alacağı Aşk Mevsimi filminin tanıtımı yayınlandı. Peki Aşk Mevsimi filminin çekimleri ne zaman başlıyor? Aşk Mevsimi filmi ne zaman vizyona girecek? Aşk Mevsimi filminin konusu ne? Aşk Mevsimi filminin oyuncu kadrosunda kimler var? Aşk Mevsimi filmi nerede çekiliyor? Aşk Mevsimi filmi uyarlama mı? Dilan Çiçek Deniz kimdir? Cem Yiğit Üzümoğlu kimdir? Duygu Sarışın kimdir?

Volkan Usta
31 Ekim 2023 - 13:16
Kültür Sanat

Yapımını Sugarworkz’ün yapımcılığını ve yönetmenliğini Murat Şeker’in üstlendiği, senaryosunu Ali Tanrıverdi ile Murat Şeker’in birlikte kaleme aldığı ‘Aşk Mevsimi’ filminden teaser yayınlandı.

23-10/30/ask-mevsimi-teaser-1698682800.jpg

9 Şubat 2024’te vizyondaki yerini alacak ‘Aşk Mevsimi’ yıllara yayılan bir aşk hikayesini sıcacık bir atmosfer eşliğinde anlatmaya hazırlanıyor.

23-10/30/dscf7648.JPG

Başrollerini Dilan Çiçek Deniz ve Cem Yiğit Üzümoğlu’nun paylaştığını filmin kadrosunda Fırat Tanış, Duygu Sarışın, Hakan Bilgin, Ertuğrul Postoğlu, Lila Gürmen, Mert Asutay, Çiçek Dilligil, Murat Karasu ve Perihan Savaş gibi birbirinden başarılı ve usta isimler yer alıyor.

23-10/30/dscf6006.JPG

Şirin ve Ali Yaman’ın Bozcaada’dan İstanbul’a uzanan aşk hikayesi izleyicilere hem romantik hem de çarpıcı dakikalar yaşatacak.

23-10/30/dscf2961.JPG

‘ Aşk Mevsimi’ 9 Şubat 2024’te sinemalarda seyirci karşısına çıkacak.

İLGİLİ İÇERİK

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin