Dilek Taşı 10. Bölümde Aras, Figen'in kendi kızı olduğunu öğrendi!

Kanal D'nin yeni dizisi Dilek Taşı 10. bölümüyle ekrana geldi. Peki Dilek Taşı 10. bölümde neler oldu? Dilek Taşı 11. bölüm fragmanı yayınlandı mı? Dilek Taşı 11. Bölümde neler olacak? Dilek Taşı dizisi oyuncuları kimlerdir? Dilek Taşı dizisi konusu nedir? Dilek Taşı Mustafa kimdir? Salih Bademci kimdir? Dilek Taşı Figen kimdir? Hazal Subaşı kimdir? Dilek Taşı dizisi Kenan kimdir? Ozan Dolunay kimdir? Kendi Düşen Ağlamaz reytinglerde kaçıncı oldu?

Volkan Usta
16 Kasım 2023 - 09:35
Kültür Sanat

Kanal D’nin yapımını Pastel Film, yapımcılığını Yaşar İrvül ve Efe İrvül’ün üstlendiği çok izlenen dizisi Dilek Taşı 10. bölümü ile ekrana geldi. İşte detaylar!

DİLEK TAŞI 10. BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Rona’ların yıllardır herkesten gizlediği sırrı sonunda ortaya çıkınca köşkte yer yerinden oynar. Figen, Aras Rona’nın kızı olduğunu öğrenince hem Rona’larla hem de Ömer ve Asuman’la geçmiş ile ilgili hesaplaşır. Aras, Figen’in kızı olması ile ilgili ne yapacak?

23-11/14/dscf3260-1699946106.JPG

Figen kaldıramadığı bu gerçek karşısında evi terk eder. Asuman ve Ömer, Figen’in evi terk ettiğini anlayınca Mustafa’dan yardım ister. Macide tüm bu yaşananların üzerine Figen ve ailesini köşkten kovmaya çalışır. Ömer ve ailesi bu durum karşısında ne yapacak? Ömer kızlarını da alıp köşkten gidecek mi? Mustafa ise kazanmaya çalıştığı özgürlüğü ve kanıtlamaya çalıştığı suçsuzluğu için atıldığı tehlikeli yolda Harun Bey ile ilgili gerçeklere ulaşmaya çalışır.

23-11/14/dscf3557-1699946116.JPG

Sevda, Figen’in kardeşi olduğunu hazmedemeden eve çağırdığı gizemli misafirler ile tüm köşkü şaşırtır. Sevda’nın planı ne? Çağırdığı gizemli konuklar kim? Suçsuz yere hapse atılan Kenan özgürlüğüne kavuşabilecek mi? Figen kendi ailesini mi seçecek yoksa yıllardır kendisinden saklanan sırları affetmeyerek kendisine yeni bir yol mu çizecek?

23-11/14/dscf3582-1699946135.JPG

Dilek Taşı, duygu yüklü yeni bölümü ile 22 Kasım Çarşamba akşamı saat 20.00’de Kanal D’de!

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin