Dilek Taşı 19. Bölümde Figen ve Mustafa evlenme kararı aldı! Kenan, Aras'ı vurdu!

Kanal D'nin yeni dizisi Dilek Taşı 19. bölümüyle ekrana geldi. Peki Dilek Taşı 19. bölümde neler oldu? Dilek Taşı 20. bölüm fragmanı yayınlandı mı? Dilek Taşı 20. Bölümde neler olacak? Dilek Taşı dizisi oyuncuları kimlerdir? Dilek Taşı dizisi konusu nedir? Dilek Taşı Mustafa kimdir? Salih Bademci kimdir? Dilek Taşı Figen kimdir? Hazal Subaşı kimdir? Dilek Taşı dizisi Kenan kimdir? Ozan Dolunay kimdir? Kendi Düşen Ağlamaz reytinglerde kaçıncı oldu?

Volkan Usta
18 Ocak 2024 - 09:30
Kültür Sanat

Kanal D’nin yapımını Pastel Film, yapımcılığını Yaşar İrvül ve Efe İrvül’ün üstlendiği çok izlenen dizisi Dilek Taşı 19. bölümü ile ekrana geldi. İşte detaylar!

DİLEK TAŞI 19. BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Mustafa, başından geçenleri Figen’e anlatır. Figen’in bugüne kadar cevapsız kalan tüm soruları yanıtlanmıştır. Şimdi soru sırası Mustafa’dadır. Figen, Mustafa’nın geçmişine rağmen hâlâ onu sevmeye devam edecek midir? 

Figen, Mustafa’yla her yola girmeye hazırdır ama Cemre’yi incitmekten çekinmektedir. Küçük yaşta annesini kaybeden bir kız çocuğunun kalbini kırmak Figen’in en son isteyeceği şeydir. Mustafa, Cemre’nin Figen’e dair sevgisinden emindir. Ne var ki Cemre’nin aklı ve duyguları karışmış durumdadır. Bu karışıklık Figen ve Mustafa arasındaki dengeleri etkileyecek gibidir.

Rüçhan, oğlunun Rona Köşkü’nde yaşananlara daha fazla şahitlik etmemesi için gitmeye karar verir ki. Macide ve Aras’ın karşı hamlesi ise Rüçhan’ı köşeye sıkıştırır. Rüçhan tüm bu sıkışmışlık içinde Dündar’a sığınır. Dündar ise sakladığı sırların ağırlığını bir dostla paylaşmak ister. Efkan’ın, Dündar’a dair öğrendiği bilgiler ise yeni ortaklıkların kurulmasına, yeni planların doğmasına sebep olur. Bu ortaklıklar sonucunda birilerinin hayatını kaybetmesi birilerinin ise hayatına yeniden kavuşması planlanmıştır. Planın ne denli gerçekleşeceği ise merak konusudur.

Dilek Taşı, duygu yüklü yeni bölümü ile 24 Ocak Çarşamba akşamı saat 20.00’de Kanal D’de!

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin