Dilek Taşı’ ndan duygusal afiş: “Kızıma söz verdim, onu yeniden görmek için her şeyi yaparım.”

Kanal D'nin yeni dizisi Dilek Taşı'ndan yeni bir afiş görücüye çıktı. Peki Dilek Taşı 1. bölümde neler oldu? Dilek Taşı 2. bölüm fragmanı yayınlandı mı? Dilek Taşı 2. Bölümde neler olacak? Dilek Taşı dizisi oyuncuları kimlerdir? Dilek Taşı dizisi konusu nedir? Dilek Taşı Mustafa kimdir? Salih Bademci kimdir? Dilek Taşı Figen kimdir? Hazal Subaşı kimdir? Dilek Taşı dizisi Kenan kimdir? Ozan Dolunay kimdir? Kendi Düşen Ağlamaz reytinglerde kaçıncı oldu?

Volkan Usta
13 Eylül 2023 - 09:59
Kültür Sanat

Kanal D’nin, 14 Eylül Perşembe akşamı yeni bölümü ile ekrana gelecek olan dizisi Dilek Taşı’ndan duygusal bir afiş daha yayınlandı.

23-09/13/afis.jpg

Dram yüklü hikayesinin yanı sıra bir babanın kızına olan bağlılığı ile de yüreklere dokunan Dilek Taşı’nın yayınlanan yeni afişi de büyük beğeni topladı. Salih Bademci, Hazal Subaşı ve çocuk oyuncu Lena Naz Kalaycı’nın yer aldığı afiş, sosyal medyada da çok konuşuldu.

Dilek Taşı, yeni bölümü ile 14 Eylül Perşembe akşamı saat 20.00’de Kanal D’de!

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin