Dilek Taşı'nda Hazal Subaşı'nın partneri kim oldu? Dizi ne zaman başlıyor?

Kanal D yeni yapımlarını ekrana taşımaya devam ediyor. Pastel imzalı Dilek Taşı dizisinin kadrosuna bir isim daha katıldı. Peki Dilek Taşı dizisi ne zaman yayınlanacak? Dilek Taşı dizisinin konusu ne? Dilek Taşı nerede çekiliyor? Dilek Taşı dizisinde hangi oyuncular rol alıyor? Dilek Taşı dizisinin başrol oyuncuları kim? Salih Bademci kimdir? Hazal Subaşı kimdir? Teoman Kumbaracıbaşı kimdir? Özge Özberk kimdir? Perihan Savaş kimdir? Ozan Dolunay kimdir?

Volkan Usta
12 Haziran 2023 - 12:28
Kültür Sanat

Kanal D’nin, Pastel Film imzalı yeni dizisi Dilek Taşı’nın oyuncu kadrosu belli olmaya devam ediyor. Salih Bademci ve Hazal Subaşı’nın başrollerini paylaştığı diziye yeni bir başrol isim daha dahil oldu. Başarılı isim Ozan Dolunay Hazal Subaşı'nın nişanlısı Kenan karakterine hayat verecek.

23-06/12/gain-ozan-dolunay-kimdir-mehmet-ozan-dolunay-13968840_9760_amp.jpg

Perihan Savaş, Özge Özberk, Teoman Kumbaracıbaşı, Elif Doğan, Çiçek Dilligil gibi birbirinden başarılı isimlerin rol aldığı dizi, 1980’li yıllarda geçen bir hikâyeyi konu alıyor. Dilek Taşı’nın yapımcılığını Yaşar İrvül ve Efe İrvül üstlenirken, dizinin yönetmen koltuğuna ise Altan Dönmez oturuyor. Etkileyici hikayesiyle yeni sezonun en iddialı işleri arasında yerini alan dizinin senaryosunu ise Can Sinan kaleme alıyor.

Dilek Taşı yeni sezonda Kanal D’de…

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin