TRT'nin yeni dizisi "Benim Güzel Ailem" yayın tarihi belli oldu!

Yaz ekranına özlenen bir tat geri dönüyor. Geçtiğimiz günlerde çekimlerine başlanan “Benim Güzel Ailem” dizisinin tarihli ilk bölüm fragmanı paylaşıldı. Peki Benim Güzel Ailem dizisi ne zaman ekrana gelecek? Benim Güzel Ailem dizisinin konusu ne? Benim Güzel Ailem dizisinin oyuncu kadrosunda kimler var? Benim Güzel Ailem dizisi uyarlama mı?

Volkan Usta
12 Haziran 2023 - 12:25
Kültür Sanat

Dayanışma ve bağlılıkla dolu geniş bir aile hikayesini ele alanBenim Güzel Ailem21 Haziran çarşamba saat 20.00’de TRT 1’de başlıyor.

23-06/12/melis-babadag2.JPG

İzleyiciyi her hafta TRT 1 ekranlarına kilitleyecek “Benim Güzel Ailem” dizisinin ilk fragmanı yayınlandı. Yönetmenliğini Sadullah Celen’in, senaryosunu ise Baykut Badem’in kaleme aldığı Benim Güzel Ailem dizisinin oyuncu kadrosunda; Erdal Özyağcılar, Onur Buldu, Seray Gözler, Melis Babadağ, Aycan Koptur, Nergis Kumbasar, Erdem Akakçe, Barış Yıldız, Meltem Pamirtan, Serra Pirinç, Münire Apaydın, Ebrar Karabakan, Emre Akkuş, Toprak Can Adıgüzel, Tolga Ortancıl, Mina Sinenden, Ahmet Hakan Ünal ve Halil İbrahim Kalaycıoğlu yer alıyor.

 23-06/12/aile.JPG

Türk sinemasının unutulmaz Yeşilçam aile filmlerinin sıcaklığını ve samimiyetini günümüzle harmanlayan “Benim Güzel Ailem” izleyicilere nostaljik bir deneyim yaşatacak. Benim Güzel Ailem aynı zamanda, üç farklı kuşağı bir araya getirerek geçmişin değerlerini ve yeninin değişen taleplerini bir araya getiriyor. Bu yönüyle de günümüz Türk aile yapısına ışık tutuyor.

23-06/12/serra-pirinctoprak-can-adiguzel.JPG

Benim Güzel Ailem 21 Haziran Çarşamba saat 20.00’de TRT 1’de izleyiciyi hem güldürecek hem de aile sıcaklığını yansıtacak konularla adeta sarıp sarmalayacak.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin