Dilek Taşı'nın Cemre'si kimdir? Lena Naz Kalaycı kimdir? Kaç yaşında?

Kanal D'nin yeni dizisi Dilek Taşı'nın Cemre'si Lena Naz Kalaycı ilk bölümden çok sevildi Peki Dilek Taşı dizisi oyuncuları kimlerdir? Dilek Taşı dizisi konusu nedir? Dilek Taşı 1. Bölüm ne zaman başlayacak? Dilek Taşı dizisi hangi gün başlıyor? Dilek Taşı Cemre kimdir? Lena Naz Kalaycı İşte detaylar!

Volkan Usta
07 Eylül 2023 - 20:53
Kültür Sanat

Kanal D'nin ilk bölümüyle ekrana gelen yeni dizisi Dilek Taşı'nın Cemre'si Lena Naz Kalaycı 1. bölümden oyunculuğu ile kendine hayran bıraktı. Peki Dilek Taşı'nın Cemre'si kimdir? Lena Naz Kalaycı kimdir? Kaç Yaşında?

İLGİLİ İÇERİK

23-09/07/64f32552ebc8300d70a26b3e.jpg

Mustafa’nın altı yaşındaki güzeller güzeli, biricik kızı. Annesinin öldüğü gün babasından da ayrılmak zorunda kalmıştır. Önce çocuk esirgeme kurumuna, sonra Rona köşküne savurmuştur hayat Cemre’yi. Türlü kötülüğe maruz kalırken aklında her zaman babasının ona verdiği söz vardır. “Bir gün gelip seni bulacağım kızım.” demiştir Mustafa ona. Bir de Figen ablası vardır. Cemre’nin koruyucu meleği. Ona sarılınca annesine sarılmış gibi hissettiği, keşke babam da tanısaydı diye düşündüğü Figen ablası… 

23-09/07/dilek-tasinin-en-minigi-cemreyi-oynayan-lena-naz-kalayci-kimdir-ka_9e5f1291__w1200xh1200.jpg

LENA NAZ KALAYCI KİMDİR?

Lena Naz Kalaycı 2017 yılında ABD'de dünyaya gelmiştir. Ardından İstanbul'da yaşamaya başlamıştır.  Henüz 6 yaşında olan Lena Naz Kalaycı daha önce pek çok reklam filminde rol almıştır.  Lena Naz Kalaycı'nın ilk dizi deneyimi Dilek Taşı'dır.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin