Dilin Döğer'den aşk itirafı! Şok...

O kız dizisinin başrolü Dilin Döğer'den çarpıcı aşk itirafı... Dilin Döğer'in sevgilisi kimdir? Dilin Döğer kimdir? Kaç yaşında? Nereli? O kız neden final yaptı?

Pınar Alçiçek
16 Mart 2023 - 11:05
Magazin

Dün akşam final bölümüyle seyircisinin karşısına son kez çıkan O Kız dizisinin başrol karakteri Zeynep'i canlandıran Dilin Döğer'den çok özel aşk açıklaması... İşte detaylar!

23-03/16/335711691_122691710761921_852571160034803293_n.jpg

O Kız dizisindeki oyunculuk yeteneğiyle kısa sürede büyük ivme kazanan Dilin Döğer, dergi için verdiği röportajda:

"Zeynep ve Dilin’i aşkta ortak paydada buluşturabiliriz. Çok soru sormadan, kendimizi o yola bırakarak ilişkilerimizi yaşıyoruz. Ben aşık olduğum zaman bu hayatta her şeyin üstesinden gelebilirim gibi hissediyorum. Aşk başladığı andan itibaren bitse bile sizi daha iyi noktaya getirdiği kesin. Güçlü duygular hissettiğin biri için kendi isteklerinden, yolundan ve içindeki enerjiden vazgeçmeden onunla senkronize olmak cesarettir." açıklamasında bulundu.

Ayrıca "Aşık olmak bu dünyadaki en güçlü hislerden. Sizi olabileceğiniz ‘en’ hallere taşıyabiliyor. Aşkı hep kucaklamışımdır düşünmeden. "İlk görüşte aşka inanmıyorum, aşkın kesinlikle güçlü bir çekimle başlayan keşif süreci olduğuna inanıyorum. Ve bu yeryüzündeki en güzel hislerden biri. Biten ilişkinin arkasından alışkanlıkları doldurmuyorum. Atilla İlhan bir şiirde diyor ya “Ayrılmanın da vahşi bir tadı var”. Ben bazı vazgeçişlerin, yıkımların sonrasını heyecanla beklemeyi seçiyorum." sözleriyle aşkı yaşayış biçimini samimi bir şekilde itiraf etti...

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin