Kraliçe'nin Deniz'i kimdir? Burcu Özberk kimdir? Güzel oyuncu karakterini anlattı!

Kanal D'ni ekran serüvenine başlamak için gün sayan başrollerinde Burcu Özberk ve Gökhan Alkan'ın yer aldığı yeni dizisi Kraliçe'nin Deniz'i Özberk diziyle ilgili özel açıklamalarda bulundu. Peki Kraliçe dizisi ekran serüvenine ne zaman başlıyor? Kraliçe dizisi uyarlama mı? Kraliçe dizisinin konusu ne? Kraliçe dizisinin oyuncu kadrosunda kimler var? Kraliçe dizisinin Deniz'i kimdir? Burcu Özberk kimdir?

Volkan Usta
16 Mart 2023 - 10:36
Kültür Sanat

Kanal D’nin, yapımını Mednova’nın üstlendiği, dünya çapında çok izlenen “Queen Sugar” dizisinden uyarlanan, başrollerini Burcu Özberk, Gökhan Alkan, Selin Şekerci ve Özgün Karaman’ın paylaştığı yeni dizisi “Kraliçe” 22 Mart Çarşamba akşamı izleyici karşısına çıkacak.

23-03/16/kralice-yatay.jpg

Dizide Deniz karakterine hayat verecek olan oyuncu Burcu Özberk yeni dizisi hakkında şunları söyledi: “Çok heyecanlıyım çünkü çok güçlü ve çok güzel bir dizi olacak. Okuduğumda duyduğum heyecanı anlatamam. Deniz kendisini ailesine adamış güçlü bir kadın. Kendisini ailesine adamış dedim ama aslında kendine de ait bir hayatı var ve bunu bir dengeye oturtmuş. Kocasının hayatını da çok güzel yorumluyor. Bir taraftan da babası var, çiftlik var, orayı da dengede tutuyor. Biz Kraliçe’de bu güzel ailenin dağılmasını sonrasında ise yeniden bir araya gelmesini göreceğiz. Bende Deniz’in o dimdik duruşuyla hayatla mücadelesini yansıtmaya çalışacağım.” dedi.

İLGİLİ İÇERİK

23-03/16/kralice_13791.jpg

Deniz karakterinin çok ilgisini çektiğine değinen Özberk: “Deniz’in bu kadar gerçek olması beni çok etkiledi. Çok heyecanlandırdı. Bizim kadınlarımızda çalışır, akşam gelir yemeğini yapar, çocuğun da hayatını düşünür, eşinin hayatını da yön verir. Bende Deniz gibi aileme çok düşkünümdür. Hep onların hayatında olmaya, onlara bir şekilde dokunmaya çalışırım ve bağlarımız çok kuvvetlidir.” şeklinde ifade etti.

İLGİLİ İÇERİK

Yönetmen koltuğunda Cevdet Mercan’ın oturduğu, ülkenin en ünlü basketbolcularından birinin adının büyük bir skandala karışması sonucu eşinin hayatının alt üst olmasını konu alan

Kraliçe” 22 Mart Çarşamba akşamı Kanal D’de…

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin