Dip dizisi konusu ne olacak? Oyuncuları kim?

Puhu TV ekranlarında gösterime girecek olan Dip dizisinde hangi oyuncular oynayacak? Merakla beklenen dizinin konusu ve hikayesi hakkındaki detaylar haberimizde...

Nurşah
22 Mart 2018 - 15:27
Yeni Bölüm

Yönetmen koltuğunda Uygar Kutlu'nun oturduğu, yapımcılığını TMC'nin üstlendiği Dip dizisi çok kısa bir zaman sonra izleyicilerine kavuşacak. Yayınlanan ilk fragmanın ardından diziseverler Dip dizisi oyuncuları ve konusunu merak etmeye başladılar bile. Dip dizisinin konusu ne olacak? Oyuncu kadrosunda kimler yer alıyor?

 dip dizi oyuncuları

Dip dizisi oyuncuları

Puhu TV'nin merakla beklenen dizisinin başrollerinde Neslihan Atagül ve İlker Kaleli'yi göreceğiz.

İkiliye Berrak Tüzünataç, Bülent Emin Yarar, Lale Mansur, Olgun Toker, Gün Koper, Gözde Türkpençe gibi ünlü oyuncular eşlik edecek. Dip dizisi oldukça yetenekli oyunculardan oluşan kadrosu ile de ses getireceğe benziyor.

ilker kaleli ve neslihan atagül

Konu

İstanbul Emniyet'in intihar vakalarını engellemek üzere kurulmuş bir birimi vardır. Bu özel birimde çalışan Sahir'in (İlker Kaleli) hayatı bir gün telefonuna gelen mesajla değişir. Sırlarla dolu bir bilim kadını olan Bilge ile tanışır. Bir taraftan eski eşi Ekin ile alakalı soruların cevaplarına ulaşmaya çalışan Sahir, diğer taraftan da Bilge ile birlikte her günün bir sırra yol açacağı yeni hayatına başlayacaktır.

dip dizisi konusu

Dip dizisi ne zaman ve hangi kanalda yayınlanacak?

Dip dizisi konusu ve çekimleri ile yabancı dizi sektöründeki ünlü yapımları aratmayacak gibi görünüyor. Dizi 30 Mart Cuma akşamı Puhu TV'de yayınlanmaya başlayacak ve internet üzerinden izlenebilecektir. PuhuTV'deki gösteriminin ardından televizyon ekranlarında hangi kanalın bu diziyi yayınlayacağı ise henüz netlik kazanmamıştır.

 Neslihan Atagül kimdir?

neslihan atagül

Neslihan Atagül, 20 Ağustos 1992 İstanbul'da dünyaya geldi. 2005 yılında bir reklam filminde oynayan ünlü oyuncu, Tiyatro bölümünde okumaktadır.

Atagül, oyunculuk hayatına Yaprak Dökümü dizisinde "Deniz" karakterini canlandırarak başladı. 2011 yılında Hayat Devam Ediyor ve 2013 yılında Fatih Harbiye dizilerinde rol alarak kariyerine bu başarılı yapımları eklemiştir.

Kara Sevda dizisinde "Nihan Sezgin" karakterini canlandıran oyuncunun annesi Rus, babası Çerkes kökenlidir.

İlker Kaleli kimdir?

ilker kaleli

İlker Kaleli, 1984 senesinde İstanbul'da doğmuştur. Üniversiteden mezun olduktan sonra DJ ya da şarkı yazarı olarak kariyer yapmayı planlarken, birkaç oyunculuk teklifi alınca fikrini bu yönde değiştirmiştir. Oyunculuk eğitimi almak için Londra'ya taşınan İlker Kaleli, 2011 yılında LAMDA'dan mezun olmuştur.

Kanal D ekranlarında yayınlanan Kayıp Şehir dizisinde oynayan karizmatik oyuncu, lisans eğitimini tamamladıktan sonra İstanbul'da yaşamaya başlamıştır. Birçok reklam ve TV programında yer alan İlker Kaleli kariyerini dizi oyuncusu olarak sürdürmektedir.

Fragman

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin