Payitaht Abdülhamid yeni oyuncu Handan (Emel Dede) kim?

TRT ekranlarının sevilen dizisine yeni 43. bölümde yeni oyuncular katılıyor. Payitaht Abdülhamid Handan (Emel Dede) karakteri kim?

Nurşah
22 Mart 2018 - 12:13
Yeni Bölüm

TRT ekranlarında her cuma akşamı izleyicilerle buluşan Payitaht Abdülhamid dizisine bu hafta yeni oyuncular dahil oluyor. 23 Mart Cuma günü yayınlanacak olan 43. bölümdeki yeni oyuncu Handan kim?

18-03/22/payitaht-abdulhamid-handan.jpg

Payitaht Abdülhamid Handan kimdir?

Handan, aynı bölümde diziye katılan Şehzade Mehmet Selim'in (İlker Kızmaz) eşidir. Payitaht Abdülhamid Handan karakteri, oldukça bakımlı ve kültürlü bir kadındır.

Handan, eşi Şehzade Mehmet Selim'e çok düşkündür ve onun kendisini boşamasından korkmaktadır. Bunun için eşine pek çok konuda tavsiyeler vermekte ve onu kendisine bağlamaktadır. Bunların sonucu olarak da Şehzade Mehmet Selim ona danışmadan herhangi bir karar almak istememektedir. Handan da kocasının saray içinde yükselmesi için Payitaht'a geldikleri andan itibaren çeşitli çevrelerle iş birliği içerisine girecektir. Handan'ın sarayda kimin yardımını alacağını dizinin 43. bölümünde öğreneceğiz.

Payitaht Abdülhamid Handan karakterini beğenilen oyuncu Emel Dede canlandıracaktır.

18-03/22/payitaht-abdulhamid-handan-emel-dede.png 

Emel Dede Kimdir?

1989 senesinde İstanbul'da doğmuştur.

Psikolog - Öğretmen ve aynı zamanda oyuncudur. Yeşim Ceren Bozoğlu'ndan Birebir Oyunculuk dersleri alan Emel Dede, dizi hayatına Bıçak Sırtı isimli proje ile giriş yapmıştır. Sonraki dönemlerde Küçük Kadınlar, Öyle Bir Geçer Zaman Ki gibi popüler olan dizilerde rol alarak izleyicilerin beğenisini kazanmıştır. Geçtiğimiz günlerde Show Tv'nin sevilen dizisi Çukur dizisinde Doktor Aylin rolü ile karşımıza çıkmıştır. Son olarak da Payitaht Abdülhamid Handan karakterini canlandıracaktır.

Payitaht Abdülhamid 43. bölüm fragman

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin