Dip yeni bölüm ne zaman yayınlanacak? (4, 5 ve 6. bölümler)

Puhu Tv'nin merak uyandıran yeni internet dizisi Dip'in yeni bölümleri ne zaman yayınlanacak? 4, 5 ve 6. bölüm yayın tarihleri ve fragmanları yayınlandı mı? Ayrıntılar haberimizde...

Nurşah
26 Nisan 2018 - 14:39
Yeni Bölüm

2018 yapımlı yönetmenliğini Uygar Kutlu'nun yaptığı Dip, Puhu Tv'de izleyicileri ile buluşmuştu. Neslihan Atagül, İlker Kaleli, Berrak Tüzünataç gibi yetenekli oyuncuları da kadrosunda barındıran dizinin yeni bölümlerinin yayın tarihi belli oldu! Merakla beklenen Dip 4. 5. ve 6. bölümler ne zaman yayınlanacak?

    

18-04/26/dip-4-5-6-bolumler.jpg

Dip yeni bölüm ne zaman?

Etkileyici konusu ile dikkatleri çeken Dip dizisinin 1, 2, 3. bölümleri 30 Mart Cuma günü toplu olarak Puhu Tv üzerinden izleyicileri ile buluşmuştu. Yayınlanan bölümleri izleyen diziseverler büyük bir merakla yeni bölümleri beklemeye başladılar.

Aradan geçen dört haftanın ardından Puhu Tv bekleyişte olan izleyicilerine müjdeyi verdi ve hem 4, 5 ve 6. bölümlerin fragmanlarını yayınladı hem de yayın tarihini paylaştı. Dip 4, 5 ve 6. bölümleri 4 Mayıs Cuma günü Puhu Tv'de izleyicileri ile buluşacak! Haftaya cuma günü yayınlanacak olan bölümlerin fragmanları ise internet üzerinden paylaşıldı bile!

Dip 4, 5 ve 6. bölüm fragmanı

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin