Arka Sokaklar Hale (Ezgi Baylar) kimdir?

İşte Benim Stilim adlı yarışma programı ile ünlenen Ezgi Baylar, önümüzdeki günlerde Kanal D ekranlarının senelerdir yayınlanan dizisi Arka Sokaklar'da Hale karakteri ile rol alacak...

Nurşah
26 Nisan 2018 - 12:28
Kültür Sanat

Kanal D ekranlarının 2006 senesinden beri yayınlanan emektar dizisine ilerleyen bölümlerde İşte Benim Stilim adlı yarışma programından tanıdığımız güzel yarışmacı Ezgi Baylar oyuncu olarak dahil olacak! Bu hafta 478. bölümü ile ekranlara gelecek olan Arka Sokaklar dizisinin 481. bölümünde Ezgi Baylar'ı izleyebileceğiz.

18-04/26/arka-sokaklar-ezgi-baylar-1524733899.jpg

Arka Sokaklar Hale (Ezgi Baylar) kimdir?

481. bölümde tanışacağımız Hale, ajansta çalışan bir mankendir. Bağlı bulunduğu ajans onaylanmayan işler yapmaya başlayınca güzel manken, Arka Sokaklar polis ekibi ile birlikte çalışarak bu karanlık oyunlara son vermeye çalışacaktır...

Dizide yer alan Hale karakteri, İşte Benim Stilim adlı yarışma programı ile kendisinden sıkça bahsettiren Ezgi Baylar tarafından canlandırılacaktır.

İşte Benim Stilim Ezgi Baylar kimdir?

1983 doğumlu Ezgi Baylar, Marmara Üniversitesi'nden mezundur. 2010 yılında yaptığı evlenmiştir ve bir de çocuğu vardır. 

2014 senesinde yayınlanan Bu Tarz Benim isimli yarışma programına katılmış ve yaptığı kombinler ile başarılı olmuştur. Bu yarışma onun için ekranların kapısını açmış ve aradan geçen yıllarda kendisini unutturmamıştır. Oyunculuk eğitimi alan Ezgi Baylar, Arka Sokaklar dizisinde canlandıracağı Hale rolü ile tekrar karşımıza gelecektir.

Arka Sokaklar 478. bölüm fragmanı

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin