Payitaht İrena (Buket Kahraman) kimdir?

Payitaht Abdülhamid dizisine 48. bölüm itibarıyla katılan yeni oyuncu İrena (Buket Kahraman) kimdir? Rol aldığı diziler ve hakkındaki bilgileri haberimizde bulabilirsiniz.

Nurşah
26 Nisan 2018 - 11:32
Kültür Sanat

Payitaht Abdülhamid 27 Nisan Cuma günü 48. bölümü ile ekranlara gelecek. TRT 1 ekranlarının sevilen dizisinde yeni bir karakter ile tanışacağız. Payitaht İrena kimdir? Karakteri canlandıranBuket Kahraman'ın şimdiye kadar rol aldığı yapımlar nelerdir?

18-04/26/payitaht-irena-1524730459.jpg

Payitaht İrena kimdir?

İrena, sokakların güç dengelerini korumakla ilgilenen Fehim Paşa'nın karşısına çıkacak. Zeki olduğu kadar alımlı ve güzel bir kadın olan İrena, Fehim Paşa'nın gönlüne düşecek gibi görünüyor. Bulgar göçmeni olan bu kadın, Fehim Paşa'nın yalnızlığına son verecek mi, ilerleyen bölümlerde öğreneceğiz...

Payitaht Abdülhamid dizisinde İrena karakteri Buket Kahraman tarafından canlandırılmaktadır.

Buket Kahraman kimdir?

Geçtiğimiz senelerde Fashion Tv'nin düzenlenlediği bir güzellik yarışmasına katılmıştır. Çeşitli programlarda sunuculuk deneyimi olan genç oyuncu şimdiye kadar çeşitli rollerde karşımıza çıkmıştır. 

Rol aldığı yapımlar
- İffet (dizi)
- Nuri (dizi)
- Baş Belası
- Çılgın Dersane 3

Payitaht Abdülhamid 48. bölüm fragmanı

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin