Dip yeni bölüm ne zaman yayınlanacak? (7, 8 ve 9. bölümler)

Puhu Tv'nin sevilen internet dizisi Dip'in yeni bölümleri ne zaman yayınlanacak? Merakla beklenen 7. bölüm yayın tarihi belli oldu mu? Detaylar haberimizde!

Nurşah
18 Haziran 2018 - 12:08
Yeni Bölüm

Başrollerinde yer alan İlker Kaleli'yi Sahir, Neslihan Atagül'ü ise Bilge rolü ile izlediğimiz dizi, Puhu Tv ekranlarında büyük bir ilgi gördü. Dizinin ilk üç bölümü 30 Mart Cuma akşamı toplu olarak izleyiciye sunulmuştu. Aradan geçen beş haftanın ardından ise Dip dizisi 4 5 ve 6. bölümleri de 4 Mayıs 2018 tarihinde Puhu Tv üzerinden yayınlandı...

Dip 7. bölüm ne zaman yayınlanacak? Yeni bölüm fragmanı yayınlandı!

 18-05/09/dip-7-bolum-ne-zaman.jpg

Dip 7. bölüm ne zaman? 

Oldukça farklı bir yayın takvimi izleyen Puhu Tv'nin sevilen dizisi Dip'in yeni bölüm tarihleri de izleyiciler tarafından merak edilmeye başlandı! Geçtiğimiz cuma günü toplu olarak izleyiciye sunulan 4, 5 ve 6. bölümler ile dizinin diğer bölümleri arasındaki beş haftalık farka bakarak Dip'in 7 8 ve 9. bölüm yayın tarihlerinin de tahmini olarak Haziran ayının ilk haftasında ya da Mayıs ayının son haftasında yayınlanacağını söyleyebiliriz. Yapımcılığını TMC Film'in üstlendiği sevilen dizinin yayın tarihleri ve fragmanları izleyicilerle paylaşıldığında sizlere bildireceğiz!

22 Mayıs 2018 güncellemesi: Sevilen dizinin 7 ve 8. bölüm yayın tarihi belli oldu. Dip son iki bölümü ile 25 Mayıs 2018 Cuma günü izleyicilerine kavuşacak ve final yapacak!

Dip dizisi konusu

İstanbul Emniyet'in intihar vakalarını engellemek üzere kurulmuş bir birimi vardır. Bu özel birimde çalışan Sahir'in (İlker Kaleli) hayatı bir gün telefonuna gelen mesajla değişir. Sırlarla dolu bir bilim kadını olan Bilge ile tanışır. Bir taraftan eski eşi Ekin ile alakalı soruların cevaplarına ulaşmaya çalışan Sahir, diğer taraftan da Bilge ile birlikte her günün bir sırra yol açacağı yeni hayatına başlayacaktır.

Dip 7 ve 8. bölüm fragmanı (final)

Dip 2. sezon olacak mı?

Başrollerinde Neslihan Atagül ve İlker Kaleli'nin yer aldığı dizi Puhu Tv ekranlarında büyük bir beğeni toplamıştı. Diziye hayranlarını üzecek haber de ne yazık ki elimize ulaştı. Sevilen dizi Dip 25 Mayıs 2018 tarihinde yayınlanan final bölümünün ardından yeni bir bölüm ile izleyici karşısına çıkmayacak ve ikinci sezon yapmayacak!

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin