Diriliş Ertuğrul 76. bölüm fragmanında adaletin kılıcı

Trt 1 ekranlarının reyting rekorları kıran dizisi Diriliş Ertuğrul 76. bölüm fragmanı yayınlandı.

Sibel Karagöl
07 Şubat 2017 - 23:47
Yeni Bölüm

Trt 1 ekranlarının reyting rekorları kıran dizisi Diriliş Ertuğrul 76. bölüm fragmanı yayınlandı. 

Güçlü oyuncu kadrosu ve hikayesi ile dikkat çeken Diriliş Ertuğrul'un geçen hafta yayınlanan 75. bölümünde Ural için kurulan mahkemede, Ural suçlu bulunmuştu. Yarın akşam yayınlancak 76. bölümde ise Ural'ın infazının gerçekleşmesi bekleniyor. Diriliş Ertuğrul 76. bölüm fragmanında, Ertuğrul Bey adaletten ayrılanların, adaletin keskin kılıcını tadacağını vurguladı.

17-02/07/d2.jpg

Ural ve Ertuğrul Bey arasında kargaşa yaşatmak isteyen Vasillus amacına ulaşmak için Tekfur'un öldürülmesi yönünde planlar yapacak.

Çavdar Obası'na giden Lazkaris, Vasillus'un emriyle Türkler arasındaki birliği bozmak için çalışmalarına başlayacak. Bu sırada Sağlığına kavuşan Candar Bey öfkeyle, otağında ise oğlu Aliyar'a tokat atıyor. Oğluna kızgın olmasına rağmen oğlunu idamda kurtarmak isteyen Candar Bey ne yapacak? Ertuğrul infazı gerçekleştirebilecek mi?

17-02/07/d4.jpg

Ertuğrul Bey'in baş düşmanı Sadettin Köpek yine her zaman olduğu gibi Ertuğrul Bey'i durdurmak için planlar yapar.

Diriliş Ertuğrul 76.Bölüm Fragmanı

Her bölüm ayrı bir heyecana ev sahipliği yapan Diriliş Ertuğrul 76. bölümüyle yarın akşam saat 20.00'da izleyicisiyle buluşacak.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin