Anne 14. bölümde Şule ve Zeynep'in ayrı ayrı dramı

Heyecan dolu dakikalara ev sahipliği Anne dizisi bu akşam yayınlan 14. bölümüyle kaldığı yerden fırtına gibi esti.

Sibel Karagöl
08 Şubat 2017 - 00:40
Yeni Bölüm

Heyecan dolu dakikalara ev sahipliği Anne dizisi bu akşam yayınlan 14. bölümüyle kaldığı yerden fırtına gibi esti. Geçtiğimiz bölümden tutuklanan Zeynep'in tutukluğu devam etmektedir. Parmaklıklar ardında olan Zeynep'in annesi avukatlığını yapmasına rağmen, Zeynep'in özgür kalma şansı çok azdır. 

Ünlü bir aileye mensup Zeynep öğretmenin öğrencisini kaçırması medyanın ilgisini çekmiştir. Zeynep sorgusunda, Turna(!)'nın annesi olmak istediğini vurgulayan Zeynep, Sinan Komiserin sert tutumuyla karşılaşır.

Ben Melek Değilim

Sinan Komiser nüfusta Melek olarak kayıtlı kaçırılan kızın, Zeynep'in verdiği Turna ismini kullandığı fark eder. Her ne kadar Zeynep'e hak vermese de Turna'nın mutsuzluğunu fark eder. Bu sırada Şule kızını almak için gelir. Turna, Zeynep annesi yerine, öz annesini gördüğünde ise yüzündeki mutsuzluk duygu dolu anlar yaşattı.

Tutukluluğu devam eden Zeynep'in tek derdi kızı Turna'dır. Parmaklıklar ardında çaresiz kalan Zeynep, Gazeteci Ali'den sadece Turna'nın iyi olduğuna emin olmasını ister.

Ayarsız ve Şule

Bu sırada Cengiz'in terk ettiği Şule Ayarsız denen mafya adamı tarafından kaçırılmıştı. Ayarsız'ın elinden kaçan Şule kızını geri almayı başarır fakat ne gidecek evi ne de cebinde parası vardır. Bu yüzden son çare Ayarsız'ın yanına sığınır. 

Kızı ve kendisine kalacak bir yer ve yemek karşılığında ne isterse yapacağını söyleyen Şule kendinden ve yaşadığı hayattan iğrenir. Yaşadığı zor koşuldan kurtulmak için Cengiz'i arasa da Cengiz Şule'nin hayatından çıkma konusunda kararlıdır. 

Barakada Şule'yle kalan Turna, hapisde kalan Zeynep'i çok özler ve ziyaretine gider. Bir şekilde cezaevine girebilen Turna'nın Zeynep'e sarıldığı sahnede izleyenleri göz yaşlarına boğdu.

Heyecan dolu dakikalara ev sahipliği Anne dizisi salı akşamı yayınlanacak 15. bölümü merakla bekleniyor. 


Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin