Jennifer Finnigan Salvation'da kilit bir rolde!

Son dönemde FX'in Tyrant dizisinde karşımıza çıkan Jennifer Finnigan, CBS'in gerilim türündeki yaz dönemi dizisi Salvation'ın oyuncu kadrosuna katıldı.

Volkan Küçükel
08 Şubat 2017 - 01:38
Gündem

Jennifer Finnigan için dünyanın sonu!

Son dönemde FX'in Tyrant dizisinde karşımıza çıkan aktris, CBS'in gerilim türündeki yaz dönemi dizisi Salvation'ın oyuncu kadrosuna katıldı.

SALVATION DİZİSİNİN KONUSU

Alex Kurtzman'ın Secret Hideout'u ve CBS Television Studios yapımcılığında hazırlanan dizi; MIT'de yüksek lisans yapmakta olan Liam isminde bir öğrenci (Red Band Society'den Charlie Rowe) ve bir teknoloji yıldızı Darius'un, dünya ile çarpışmasına sadece altı ay kalan bir astreodin varlığını keşfetmesiyle gelişen olayları konu alacak.

FINNIGAN'IN KARAKTERİNİN DETAYLARI

Peki Finnigan'ı dizide hangi rolde göreceğiz?

Aktris, Pentagon Basın Sekreteri Grace Darrow karakteriyle hikayede yer alacak. Yaklaşmakta olan kıyamet senaryosunu öğrendiğinde Grace'in dünyası alt üst olacak.

Bekar bir anne olan Grace, bu sırrı sevdiği insanlardan saklamak için mücadele ederken, insanlığı kurtarmak adına hükümetin gizli görev gücüne katıldıktan sonra kendisinin bile hayal edemeyeceği şekilde kendisini test edecektir.

17-02/08/jennifer-finnigan.jpg

AKTRİSİN DİZİ KARİYERİ

Tyrant'ta Molly Al-Fayeed karakteriyle izlediğimiz 38 yaşındaki Jennifer Finnigan, Monday Mornings (Dr. Tina Ridgeway), Better with You (Maddie) ve The Bold and the Beautiful (Bridget Forrester) gibi dizilerde de karşımıza çıkmıştı.

Extant yazarlarından Liz Kruger ve Craig Shapiro'nun senaryosunu kaleme aldığı dizi, Matt Wheeler'in hikayesine dayanıyor. Bu ikili aynı zamanda dizinin showunner'lığını üstlenecek.

Alex Kurtzman (Sleepy Hollow, Fringe), Heather Kadin (Scorpion) ve Peter Lenkov (Hawaii Five-0, MacGyver) ise yürütücü yapımcı olarak hzmet verecek isimler.

SALVATION 1. SEZON NE ZAMAN BAŞLAYACAK?

İlk sezonu 13 bölümden oluşacak Salvation'un başlangıç tarihi henüz netleşmedi.

'Jennifer Finnigan - Tyrant':

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin