Yeni dizi Condor'un başrolü belli oldu!

MGM Television ve Skydance TV yapımcılığında hazırlanan Condor dizisinin başrolü Max Irons'a gitti.

Volkan Küçükel
08 Şubat 2017 - 02:24
Gündem

AT&T Audience Network'ün direkt olarak 10 bölümlük onay verdiği yeni dizi "Condor"un başrolü belli oldu!

MGM Television ve Skydance TV yapımcılığında hazırlanan dizinin başrolü Max Irons'a (The White Queen) gitti.

Sydney Pollack'ın yönetmenliğini yaptığı 1975 yapımı politik gerilim "Three Days of the Condor"dan esinlenerek küçük ekranlar için geliştirilen Condor'da, Irons'ı orijinal filmde Robert Redford'un hayat verdiği Joseph Turner karakterine eş değer bir karakteri canlandırırken göreceğiz.

'CONDOR' DİZİSİNİN KONUSU

Jason Smilovic ve Todd Katzberg ikilisinin senaryosunu kaleme aldığı Condor'un hikayesi; milyonlarca kişinin yaşamını tehdit eden korkunç ve bir o kadar etkileyici planı fark eden ve olayların içinde kendini bulan genç CIA analisti Joe Turner karakterine odaklanıyor.

IRONS'IN KARAKTERİ

Irons'ın canlandıracağı Turner, CIA'e gizlice katılan idealist bir analisttir. Bir gün ofisindeki tüm çalışma arkadaşları profesyonel katillerce katledilir. Bu olayın ardından Turner kendini askeri-endüstriyel kompleksin en tehlikeli unsurları ile savaşa girmiş halde bulacaktır. Joe'nun, eğer hayatta kalmak istiyorsa kendisinin bile asla hayal edemeyeceği işleri yapması ve kimsenin bilmediği gerçek karakterini keşfetmesi gerekecektir.

17-02/08/max-irons.jpg

AKTÖRÜN KARİYERİ

32 yaşındaki İngiliz aktör Max Irons dizi kariyerinde The White Queen (Edward IV) ve Tutankhamun (Howard Carter) gibi yapımlarda da karşımıza çıkmıştı. Red Riding Hood, Woman in Gold ve The Host ise aktörün rol aldığı filmlerden bazıları.

Showrunner'lığını Jason Smilovic'in üstlendiği dizide Katzberg, David Ellison, Dana Goldberg ve Marcy Ross yürütücü yapımcı olarak görev yapmakta.

Amerikalı gerilim romanı yazarı James Grady'nin 1974 tarihli Six Days of the Condor adlı romanından aynı isimle beyazperdeye uyarlanan orijinal filmde Robert Redford, Faye Dunaway, Cliff Robertson ve Max von Sydow gibi isimler rol almıştı.

17-02/08/three-days-of-the-condor-film.jpg

Filmde; CIA'in dünya çapında yayımlanmış tüm basılı mecmualarını okuyup tarama görevi verilmiş bir yan kuruluşunda görevli Joseph Turner'ın, yemek molası dönüşünde ofisteki tüm çalışma arkadaşlarının katledilmiş olduğunu görüp bir yandan kendi hayatını kurtarmak için mücadele verirken, bir yandan da olayları çözmek için yaptığı araştırmada örgütün sanıldığından karmaşık ve yozlaşmış yapısı olduğunu keşfetmesi anlatılıyordu.

Ne dersiniz? Irons sizce Redford'ın bu unutulmaz rolünü doldurabilir mi?

'Three Days Of The Condor (1975)' fragman:

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin