Diriliş Ertuğrul 80. bölümde Bamsı Alp kurtuldu

Reyting rekoları kıran Diriliş Ertuğrul dizisinin bu akşam yayınlanan 80. bölümünde Bamsı Alp'in kurtulması, dizinin sevenleri tarafından coşkuyla karşılandı.

Sibel Karagöl
15 Mart 2017 - 21:32
Yeni Bölüm

Reyting rekoları kıran Diriliş Ertuğrul dizisinin bu akşam yayınlanan 80. bölümünde Bamsı Alp'in yaşıyor olması hayranları tarafından büyük bir sevinçle karşılandı. 

Vasilyus'un emriyle Teo, Bamsı Alp'i öldürmez ve yakalayıp buluşma noktasını götürür. Bamsı ayıldığında ilk fırsatta "Beni sağ yakalayamazsınız öldürün" diye haykırsa da Teo ve adamları Bamsı'yı yakalar.

17-03/15/ba2.jpg

Öte yandan Ayşe Hatun'un kurtarılması ve Emir Saadettin Köpek'le yaptığı anlaşma sonrasında Ertuğrul Bey, Vasillius ve adamlarıyla karşı karşıya gelir. Ertuğrul Bey, Vasillius'u tam öldürecekken, hain tekfur Bamsı'nın hayatına karşılık serbest bırakılmasını ister. Ertuğrul Bey ise bu teklifi has adamı Bamsı'yı kurtarmak için kabul etmek zorunda kalır. 

Her bölüm ayrı bir heyecana ev sahipliği yapan Diriliş Ertuğrul, sevdasının yüzünden zaaflık gösteren Bamsı'ya kızsa da, can dostunu sağ salim gördüğü için mutlu olur.

17-03/15/de1.jpg

Başrollerini Engin Altan Düzyatan, Hülya Darcan ve Esra Bilgiç sevilen dizı deneyimli oyuncu kadrosu ve sürükleyici hikayesiyle TRT 1 ekranlarında sevenleriyle buluşmaya devam ediyor.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin