No: 309 39. bölüm fragmanında şantaj!

Fox TV ekranında yayın hayatına tüm hızıyla devam eden romantik komedi dizi No: 309'un 39. bölüm fragmanları yayınlandı.

Sibel Karagöl
15 Mart 2017 - 20:43
Yeni Bölüm

Fox TV ekranında yayın hayatına tüm hızıyla devam eden romantik komedi dizi No:309'un 39. bölüm fragmanları yayınlandı. Dizinin bu akşam yayınlanacak 39. bölümde Onur'u zor bir seçim bekliyor. 

17-03/15/g6.jpg

Başrollerini Demet Özdemir ve Furkan Palalı'nın paylaştığı No: 309 39. bölüm fragmanına Pelinsu’nun tehditi bomba gibi düştü. Lale’yi kaybetmeyi göze alamaz Onur, Pelinsu konusunda ailesinden yardım ister. Bunun üzerine Yıldız, Pelinsu’yla konuşurve ona para teklif eder. Pelinsu ise susması karşılığında 20 milyon lira ister.

17-03/15/p1.jpg

Öte yandan Songül ise çiçekçiyi satmak konusunda kararsızdır. Fakat hem kızları Nergis ve Nilüfer hem de damadı Kurtuluş çiçekçiyi satması için Songül'e baskı yaparlar ve Songül sonunda evlatlarını kıramaz.Ancak dükkanı satın almak isteyen kişiler, Onur'un aldığı bilgiye göre, tekin insanlar değildir. Onur uyarıda bulunmasına rağmen ne yazık ki geç kalır.

Çarşamba akşamlarının vageçilmezi haline gelen romantik komedi dizisi No: 309 bu akşam 39. bölümüyle Fox TV ekranlarında olacak.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin