Kara Yazı konusu ve oyuncu kadrosu

Başrollerini Haluk Bilginer, Emre Kınay, Zeynep Çamcı, Ushan Çakır paylaştığı dizi Kara Yazı'nın konusu ve dizi hakkında detaylar haberimizde!

Sibel Karagöl
15 Mart 2017 - 19:59
Gündem

Kanal D'nin yakında başlayacak yeni dizisi Kara Yazı'nın başrollerini Haluk Bilginer, Emre Kınay, Zeynep Çamcı, Ushan Çakır paylaşıyor.

Dark Story'nin ilk dizisi olan Kara Yazı, bambaşka hikayeleri olan Mehmet Karahan ile Yaren Uluçınar'ın kaderlerinin bir birlerine değmesini konu alıyor. Kara Yazı dizisi sevgisiz ve gaddar babasının gözüne girmeye çalışan Mehmet ve babasının namus kalıbına bağlılığı yüzünden kadınlığı ve özgürlüğü bastırılmış Yaren'in, babaları ve kendileriyle verdikleri savaşı çarpıcı bir dille ekranlara taşıyacak.

Geniş ve deneyimli oyuncu kadrosunda ise Burak Çelik, Gülper Özdemir, Nilgün Türksever, Aslı Orcan, Tansu Taşanlar, Zehra Yılmaz, Orçun Koray Kaygusuz, Leyla Kader İlhan, Şenol Önsel, Sedef Akalın ve Su Burcu Yazgı Coşkun da yer alıyor.

Kara Yazı Karakterileri

Oğuz

Karahan ailesinin babası Oğuz Karahan karakterini usta oyuncu Haluk Bilginer canlandıracak. Karanlık bir yanı olduğunu ilk bakışta anladığımız Oğuz zengin ve köklü bir aileden geliyor. Şiddet eğilimli, acımasız baba ve koca olan Oğuz'un, ailesini ve çevresindekileri tehdit etmekten korkmayan otoriter karakter olarak, dizide ilgi çekeceğinin sinyallerini verdi.

17-03/15/h1.jpg

Halil

Kara Yazı dizisindeki bir diğer baba ise Halil. Üç kız babası olan Halil karakterini Emre Kınay hayat verecek. Halil geleneklere bağlı kendi halinde bir baba. Fakat namus takıntısıyla kızlarının hayatlarını cehenneme çevirdiğinin farkında değil.

 17-03/15/e11.jpg

Yaren

Babasının namus takıntısı yüzünden özgürlüğü ve kimliğini bastırmak zorunda kalmış evin en büyük kızı Yaren'e Zeynep Çamcı hayat verecek. İki kız kardeşine sahip çıkmaya çalışan genç kızın hauali ise öğretmenlik olan mesleğini yapmak.

Mehmet

Babası tarafından fiziksel ve psikolojik şiddet ile çocukluğuna gölge düşmüş Mehmet karakterini ise Ushan Çakır canlandırıyor. Mehmet'in en büyük amacı ise kendi ayakları üstünde başarıyla durduğunbu babasına göstermektir.

17-03/15/6.jpg

Senaryosunu Sema Ergenekon ve Eylem Canpolat yazdığı Kara Yazı dizisinin Mehmet ile Yaren'in öyküsünü konu alacak.

Yönetmen koltuğunda Neslihan Yeşilyurt'un oturduğu Kara Yazı hakkında detaylı bilgi için sitemizi takip edebilirsiniz.

 

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin