Evlat Kokusu 2. bölüm fragmanında Zeyno Çınar'ı alabilecek mi?

Amsterdam’dan İstanbul’a uzanan bir fedakarlık öyküsünü konu alan dizi Evlat Kokusu 2. bölüm fragmanları yayınlandı.

Sibel Karagöl
15 Mart 2017 - 18:50
Yeni Bölüm

Kanal D ekranlarında yayın hayatına başlayan Evlat Kokusu'nun geniş ve deneyimli oyuncu kadrosunda Hande Soral, Barış Kılıç, Sedef Avcı, Yeşim Salkım, Murat Han, Pınar Çağlar Gençtürk, Alihan Türkdemir, Hülya Duyar yer alıyor.

17-03/15/ek8.jpg

Amsterdam’dan İstanbul’a uzanan bir fedakarlık öyküsünü konu alan dizinin geçtiğimiz hafta yayınlanan 1. bölümünde Zeynep'in hayat hikayesini öğrenmiştik. Nişanlısını kazara öldüren Zeynepi bebeğiyle birlikte hapishaneye girmişti. Bebeğini doğurduktan sonra ablası ve abisinin öldürülmesiyle bebeğinden yıllarca uzak kalan Zeynep, oğlunun izini sürmüştü. Oğlu Çınar varlıklı bir ailenin ikin evladı olarak yaşamaktaydı.

17-03/15/ek1.jpg

İki annenin evladı için savaşacağı dizinin 2. bölüm fragmanında Zeynep, Çınar'ı almak için gerekli evraklara sahip olduğunu ve yasal yollarla oğlunu alacağını vurguluyor. Bu sırada Çınar'ın kaybolduğu ya da kaçırıldığı haberi hızla yayılıyor.

Evlat Kokusu 2. bölüm 2.fragmanında ise Zeynep'in sonun evladının kokusunu içine çekiyor ve oğluyla ilk defa vakit geçiriyor. öte yandan Çınar'ı büyüten ve evladından ayırmayan bir diğer anne, oğlundan koparılmasıyla acı çekiyor. 

İki annenin evladı için savaşını konu alacak Evlat Kokusu 2. bölümüyle bu akşam saat 20.00'da Kanal D ekranlarında yerini alacak.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin