Diriliş Ertuğrul Turgut Alp ölecek mi? Cengiz Coşkun diziden ayrılıyor mu?

Diriliş'te Turgut Alp karakterini canlandıran Cengiz Coşkun diziden ayrılıyor mu? Turgut öldü mü?

Nurşah
02 Mayıs 2019 - 14:07
Yeni Bölüm

Trt 1 ekranlarının büyük bir ilgiyle takip edilen tarihi temalı dizisi Diriliş Ertuğrul'un ekrana gelen 146. bölümünde Moğol Komutanı Arıkbuka tarafından pusuya düşürülen Tuğrul Alp'in durumu büyük bir merak konusu haline geldi! Diriliş Turgut Alp öldü mü? Karakteri canlandıran Cengiz Coşkun diziden ayrılıyor mu?

19-05/02/dirilis-cengiz-coskun-diziden-ayiliyor-mu.jpg

Diriliş Turgut Alp ölecek mi?

Sevilen dizi 1 Mayıs Çarşamba akşamı nefes kesen yeni bölümü ile TRT 1 ekranlarında izleyici karşısına çıktı... Ekrana gelen son sahnelerde, Ertuğrul ve askerlerinin tuzağa düşürüldüğünü izledik... Moğol komutanı Arıbuka ve Albastı tarafından kurulan bu tuzakta, Ertuğrul'un alplerinden Mergen ve Dumrul'un şehit olduğunu gördük... Ertuğrul Gazi de esir alındı!

19-05/02/dirilis-turgut-oldu-mu.jpg

Aldığı darbelere karşın hayatta kalmaya ve savaşmaya çalışan Tuğrut Alp'e son darbe ise Albastı tarafından indirildi. Albastı'nın söylediği "Bu yara, seni böğürte böğürte öldürür" sözleri ise izleyiciler tarafından hüzünle karşılandı. Tuğrul Alp'in kelime-i şehadet getirdiği sahne ile de bölüm sona erdi...

Turgut Alp'in aldığı yaralar öldürücü olarak görünse de izleyiciler Cengiz Coşkun tarafından canlandırılan bu karakterin ölmesini istemediklerini sosyal medyada da sıklıkla dile getirmey başladılar. Bu soruların cevapları da ekrana gelecek olan 147. bölümde ortaya çıkacak. Gelişmelerden sizleri haberdar edeceğiz...

Diriliş Ertuğrul 147. bölüm fragmanı

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin