Kuzgun Bora öldü! Behram ölecek mi? 13. bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Star tv'nin iddialı yapımlarından biri olan Kuzgun'un 12. bölümü olaylı geçti. Bora'nın öldüğü son bölümde "Behram ölecek mi?" sorusu merak uyandırdı..

Merve Mutlu
02 Mayıs 2019 - 14:38
Yeni Bölüm

Yapımcılığını Ay Yapım'ın, yönetmenliğini Bahadır İnce'nin üstlendiği, Burcu Biricik ile Barış Arduç'un başrollerini paylaştığı Star tv dizisi Kuzgun'un yayınlanan son bölümü izleyenleri ekran başına kilitledi.

19-05/02/kzgun-12.png

Kuzgun Bora öldü!

Kuzgun dizisinde Bora; Teo’yu Kartal’ın öldürdüğünü öğrendi ve acımasız bir intikam planı yaptı. Onun girdiği bu intikam yolu ise onun sonu oldu. Ferman'ın kurşununun hedefi olan Bora, hayatını kaybetti. Ayrıca Bora'yı öldürdüğü silahı, baygın haldeki Kuzgun'un eline tutuşturan Ferman, bu cinayetin Kuzgun'un üstüne kalmasını istedi.

Bora'nın ölmesi ile de karakteri canlandıran oyuncu Ahmet Varlı da diziden ayrıldı. 

Behram ölecek mi?

19-05/02/behram.png

Kuzgun'un, peşinde olduğu Behram Adıvar'ın, Terzi Derviş olarak bildiği kişi çıkınca yaşadığı şaşkınlığa bir de Behram'ın aslında dedesi olduğunu öğrenmesi eklenmişti. Kuzgun'un son bölümünde: Kuzgun yaşananların sorumlusu olduğunu ve annesiyle babasının yaşadıklarından dolayı suçladığı Behram'dan intikam almak için yola çıktı. 

Ancak intikam almak isteyen tek kişi o değildi. Kim olduğu henüz bilinmeyen biri Kuzgun'dan önce davranarak Behram'ın evini havaya uçurdu. Ancak Behram'ın sahte bir plan hazırladığı ihtimali daha ağır basarken, Behram'ın ölmeyeceği ve Kuzgun ile hesaplaşmasının henüz bitmediği fikri öne çıkıyor...

19-05/02/yangin.png

Kuzgun 13. bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Sevilen dizi Kuzgun'un 13. bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Behram'ın ölüp ölmediği de yayınlanacak olan yeni bölüm fragmanında belli olacak. Gelişmelerden ve yeni bölüm fragmanlarından haberdar olmak için sitemizi takip edebilirsiniz.. 

 

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin