Diriliş Ertuğrul yeni bölümde İlbilge yaralanıyor! 143. bölüm fragmanı...

Heyecan dolu yeni bölümü ile Diriliş Ertuğrul bu akşam izleyici karşısında olacak. 143. bölümde İlbilge Hatun ölüyor mu?

Nurşah
10 Nisan 2019 - 10:42
Yeni Bölüm

TRT 1 ekranlarında yayınlanan ve büyük bir ilgiyle takip edilen Diriliş Ertuğrul 143. bölümü ile bu akşam izleyici karşısında olacak. Heyecanla beklenen yeni bölümde yaralanan İlbilge ölecek mi? 

19-04/10/dirilis-ilbilge-yaralaniyor.jpg

Diriliş Ertuğrul'da İlbilge yaralanıyor!

Hande Soral'ın canlandırdığı İlbilge Hatun karakteri sezon başında Diriliş Ertuğrul dizisine dahil olmuştu. Yeni bölüm fragmanında İlbilge Hatun'un kurulan bir pusuda yaralandığını izledik. Aldığı kılıç darbesi ile yere yığılan ve hızlıca obaya götürülen İlbilge Hatun'un yarasının ağır olduğu düşünülmeye başlandı.

Bu durumun sonucunu bu akşam ekrana gelecek olan yeni bölümde öğreneceğiz. Fakat Mayıs sonunda final yaparak izleyicilerine veda etmesi planlanan Diriliş Ertuğrul'da, İlbilge Hatun'un hiç olmazsa sezon sonuna dek dizide kalacağı düşünülüyor...19-04/10/dirilis-uranos-diziden-ayriliyor-1554881035.jpg

Bamsı'nın oğlu Aybars'a ne olacak?

İlbilge Hatun'un durumu tam olarak belli olmasa da, bu akşam Diriliş Ertuğrul'da bir ayrılık yaşanacak. Zangoç ile bağlantısı keşfedilen Uranos, tuzağa düşürülecek ve Ertuğrul tarafından yakalanacak. Böylelikle Uranos karakterini canlandıran Uğur Karabulut diziden ayrılacak. 

19-04/10/dirilis-bamsi.jpg

Beybolat Bey ise obaya zarar verme yolunda adımlar atacak. Sırma'yı oba içerisinde huzursuzluk çıkartması için görevlendiren Beybolat, bu amacında başarıya ulaşacak gibi görünüyor. Diğer taraftan, Beybolat hain planlarına devam edecek ve Söğüt yolunda Bamsı'nın oğlunu kaçırarak gergin anların yaşanmasına sebep olacak. Bamsı'nın oğlu Aybars'ın akıbetini de yeni bölümde öğreneceğiz...

Diriliş Ertuğrul 143. bölüm fragmanı

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin