Merve Mutlu
03 Aralık 2020 - 13:11
Gündem

Kanuni Sultan Süleyman’ın hayatından alıntılanan Muhteşem Yüzyıl dizisinin ekranlara damga vurması ve pek çok ülkede dikkat çekmesinin ardından şimdi de Kanuni'nin babası Yavuz Sultan Selim'in hayatını konu alacak olan bir başka iddialı yapım Yavuz dizisi için hazırlıklar başladı.

20-12/03/yavuz.png

Bu kez televizyon için değil dijital platform için çekilecek olan dizi için Exxen ile görüşüldüğü kulislerde konuşuluyor.  Acun Ilıcalı’nın Ocak ayında açmayı planladığı Exxen isimli dijital platformda yayınlanması beklenen diziyle ilgili bilgiler gelmeye başladı.

Diriliş Ertuğrul’un Dumrul Alp'i Edip Zeydan, Yavuz dizisinin kadrosuna dahil oldu!

20-12/03/edip-zeydan.png

Hazal Filiz Küçükköse'nin Kanuni’nin annesi, Yavuz’un ikinci eşi Ayşe Hafsa Sultan’ı canlandıracağı bilinen dizide Yavuz Sultan Selim’in fedailerinden birisi ve onun en yakınındaki, en güvendiği isimlerden Oğuz karakterine Edip Zeydan hayat verecek. Zeydan dizide Diriliş Ertuğrul’da Dumrul Alp karakterini canlandırmıştı.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin