Sihirli Annem'in Cem'i ve Ceren'i belli oldu! Egemen Uysal ve Cemre Demircan kadroda!

Exxen için çekilen Sihirli Annem'in çocuk oyuncuları belli oldu.

Merve Mutlu
03 Aralık 2020 - 12:14
Gündem

İnci Türkay, Gizem Güven, Defne Joy Foster, Şahap Sayılgan, Jess Molho, Michele Cedolin, Zeynep Özkaya ve Jennifer Boyner gibi sevilen isimlerden oluşan oyuncu kadrosu ile ekranların sevilen isimleri arasında yer alan Sihirli Annem'in hazırlıkları devam ediyor.

20-12/03/sihirli-annem-1606988513.jpg

Süreç Film imzasıyla hazırlanan dizinin, 10'ar bölüm halinde 2 sezon olarak çekilmesine karar verilmiş ve cast çalışmaları başlamıştı. Betüş'ü canlandıracak olan yeni oyuncu Açelya Topaloğlu olurken, Nevra Serezli'nin Dudu rolünü Nergis Kumbasar, Gül Onat'ın Perihan karakterini ise Lale Başar canlandıracak. Betüş'ün fani kocası Sadık'ı Emre Altuğ, Eda'yı Tara Mcmillen'ın, Yavuz'u da Ogeday Girişken'in canlandıracağı açıklandı ve heyecan yarattı.

Sihirli Annem'in Cem'i ve Ceren'i belli oldu! Egemen Uysal ve Cemre Demircan kadroda!

20-12/03/egemen-uysal.jpg20-12/03/cemre-demircan.jpg

Exxen için hazırlanan Sihirli Annem dizisinin çocuk oyuncuları merak ediliyordu. Betüş perinin aşık olarak evlendiği fani Sadık'ın ilk eşinden olan çocukları Cem ve Ceren'i kimin canlandıracağı belli oldu. Egemen Uysal ve Cemre Demircan, dizinin yeni Cem ve Ceren'i oldu.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin