Dirty Lines 1. sezon Netflix'te başladı! Dizinin konusu ne?

Erotik telefon hatlarının hikâyesini keşfetmeye hazır olun! Hollanda yapımı dönem dizisi "Dirty Lines" Netflix'te ilk sezonuyla yayına girdi. Konusu, fragmanı, özeti, yorumları, oyuncuları...

Erotik telefon hatlarının hikâyesini keşfetmeye hazır olun!

Pieter Bart Korthuis (Penoza) imzalı Hollanda yapımı dönem dizisi "Dirty Lines" Netflix'te ilk sezonuyla yayına girdi.

Fred Saueressig'in 2016'da yayımlanan 06-Cowboys isimli biyografik kitabından uyarlanan dizinin 1. sezonu toplam 6 bölümden oluşuyor.

Sezonun bölüm süreleri 44 ila 51 dakika arasında değişiyor.

DIRTY LINES NASIL BİR DİZİ?

Dirty Lines kısaca; 1980'lerde Amsterdam'da girişken bir üniversite öğrencisinin, birbirinden tamamen farklı iki kardeşin kurduğu "telefonda seks" hattında yeni bir kariyere adım atmasını konu ediniyor.

Daha detaylı özete bakacak olursak;

Dirty Lines'ın hikâyesi 1987 yılında Amsterdam'da, Hollanda toplumunun hızla değişmekte olduğu bir zamanda başlıyor.

Psikoloji öğrencisi Marly Salomon, ek iş olarak yeni kurulan bir şirkette çalışmaya başlar. Frank ve Ramon Stigter kardeşler tarafından kurulan Teledutch adlı bu şirket, Avrupa'nın ilk erotik telefon hatlarını kurar.

Frank ve Ramon çok kısa sürede zengin olurken Marly kendini çılgın ve hızlı bir dönüşümün içinde bulur. Soğuk Savaş'ın son yılları, halkın geleceğe umutla bakması ve yeni nesle hayatı dolu dolu yaşamaları için ilham vermiş; Amsterdam, "house" denen yepyeni bir müzik türü ve "XTC" adlı yeni bir uyuşturucu ile bu kültürel devrimin merkezi hâline gelmiştir.

Yepyeni bir yolla anonim bir seks deneyimi yaşama fırsatı sunarken tüketicilerinin ahlak algısıyla birlikte bu hatları yaratan kişilerde de oldukça önemli değişimlere neden olan erotik telefon hatlarının hikâyesini keşfetmeye hazır olun!

22-04/17/dirty-lines-foto-2.png

Sezonun açılış bölümünde; vurdumduymaz bir adam ile onun tutucu erkek kardeşinin Hollanda'da bir "telefonda seks" şirketi kurmasına ve bir üniversite öğrencisinin burada yeni bir kariyere adım atmasına tanıklık ediyoruz.

"DIRTY LINES" KADROSU

Dirty Lines'ın oyuncu kadrosu Joy Delima (Marly), Minne Koole (Frank), Chris Peters (Ramon), Charlie Chan Dagelet (Natasja), Abbey Hoes (Anoek), Benja Bruijning (Leon), Yari van der Linden, Julia Akkermans (Janna), Joes Brauers (Mischa), André Dongelmans, Laura Bakker (Nina Peters), Michael Muller (Alexander) gibi isimlerden oluşuyor.

22-04/17/dirty-lines-foto.jpeg

Fiction Valley yapımcılığında hazırlanan dizinin yönetmen koltuğunu her biri ikişer bölüm yöneten Tomas Kaan, Pieter Bart Korthuis ve Anna van der Heide yönetiyor.

Çekimleri Amsterdam'da gerçekleştirilen Dirty Lines'ın fragmanı hemen aşağıda!

"Dirty Lines" (Netflix) Fragman:

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin