Disney+ Kaçış Dizisi için Özel İçerik Yayınlandı

Disney+ Kaçış Dizisi için özel içerik yayınlandı. YouTube üzerinden yayınlanan özel içerikte ne anlatılıyor? İşte o videoda ve yeni detaylar.

Disney+ Kaçış dizisi, platformun en büyük silahlarından biri haline geldi. Dizi Disney+ yayın hayatına başladığı gibi yayınlandı ve her hafta yeni bir bölüm geliyor. Platformun ilk yerli özgün işi olduğu için de önem kazanan dizi, her bölümde beğeni almaya da devam ediyor. Açıkçası diziye gelen tepkiler oldukça olumlu. Disney+’ta dizinin izleyici kitlesi için güzel haberler vermeye devam ediyor. Bu kez Disney+ Kaçış özel içeriği yayınlandı.

Daha önce “Yanlıştan Kaçış” başlığı altında dizinin oyuncularının yer aldığı bir etkinlik video serisi yayınlanmıştı. Şimdi ise daha özel bir içerik yayınlandı.

Disney+ Kaçış Dizisi Özel İçeriğinde Neler Var?

YouTube kanalı üzerinden yayınlanan içerik çok uzun değil. Yaklaşık 6 dakikalık bir videodan söz ediyoruz.

Özel videoda dizinin bir nevi kamera arkasını da gördüğümüzü söyleyebilirim. Başta senaryoyu da yazan Engin Akyürek olmak üzere oyunculardan ve dizinin yönetmeninden dizi hakkında yorumların paylaşıldığı bir video görüyoruz.

Aslında dizide izleyicileri nelerin beklediği ve nasıl bir yapı olduğu konusunda bir fikir veriliyor diyebiliriz.

Disney+ Kaçış özel içeriğinde asıl dikkatimi çeken kısım ise kesinlikle videoda yer alan kamera arkası görüntüleri oldu.

Belki diziyi izlerken anlamıyoruz ama arka planda çok büyük bir emek olduğu net. Ekipmanlar, dev bir ekip, arazide çekimler için yapılan ayarlamalar derken kamera arkasında epey bir çalışılmış.

İddialı bir konu ve oyunculukla epey ilgi çeken ve görünen o ki çekmeye de devam edecek olan dizi için paylaşılacak yeni içerikleri de bekliyoruz. Şimdilik sizi video ile baş başa bırakalım.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin