Gelsin Hayat Bildiği Gibi 2. Bölüm Fragmanı Yayınlandı! Neler Olacak?

Gelsin Hayat Bildiği Gibi 2. Bölüm fragmanı yayınlandı. Sadi Payaslı yeni bölümde harekete geçmeye başlayacak mı? İşte yeni bölümde yaşanacaklar.

Show TV’nin yeni dizisi Gelsin Hayat Bildiği Gibi dün itibariyle başladı. Dizinin ilk bölümü için yorumlar gelmeye devam ederken, bir yandan da ikinci bölüm için fragman yayınlandı. Gelsin Hayat Bildiği Gibi 2. Bölüm fragmanı, dizinin devam eden bölümlerde hızlanmaya başlayacağını net olarak gösteriyor.

Peki fragmana göre yeni bölümde neler olacak? Yedi Emin karakteri hakkında daha fazla bilgi öğrenebilecek miyiz?

Gelsin Hayat Bildiği Gibi 2. Bölüm Fragmanı ve Yeni Bölümde Olacaklar

Yeni bölüm fragmanında ilk dikkati çeken Araz oluyor. Okulun belalı çocuğu olarak gösterilen ve Yedi Emin’in yeni kimliği öğretmen Sadi Payaslı için de ayak bağı olacak karakter, bir nevi öğretmene dişini göstermeye çalışacak.

Bir yandan da okula yeni gelen çocuklar için hazırlıklar yaptığı ve çocukların aslında mahkum olduğunu öğrendiğini görüyoruz.

Araz yeni gelen çocuklarla uğraşmaya devam ede dursun biz bir yandan da Yedi Emin yani Sadi Payaslı ile Songül komiserin atışlarını göreceğiz.

Yedi Emin tanık koruma programında olduğu için Songül komiser onu korumak için görevlendirilmişti. Fakat ona olan ön yargılı tavrının bu bölümde de değişmeyeceğini göreceğiz.

Bir yandan şartlı tahliye olan öğrencilerin okula alışma süreci bir yandan da Yedi Emin’in atacağı adımlarla beraber Gelsin Hayat Bildiği Gibi 2. Bölüm daha hareketli geçecek gibi duruyor. Gelsin Hayat Bildiği Gibi 2. Bölüm fragmanından anladığımız bu.

Bu arada ilk iki bölümden de çıkardığımız Yedi Emin’in farklı planları da var gibi. Artık yeni bölümde bu konuda daha fazla detayın ortaya çıkmasını bekleyeceğiz.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin