Gelsin Hayat Bildiği Gibi Reytingleri Nasıl? Dizi Kaçıncı Sırada?

Gelsin Hayat Bildiği Gibi reytingleri belli oldu. Dizinin ilk bölümünden sonra alınan sonuçlar ne? Sıralamalarda Gelsin Hayat Bildiği Gibi kaçıncı oldu?

Show TV’nin merakla beklenen dizisi Gelsin Hayat Bildiği Gibi sonunda yayınlandı. Biraz geç başlamış olsa da yaz dönemine yetişen dizinin ardından ilk bölüm reytingleri de çok merak edildi. Gelsin Hayat Bildiği Gibi reytingleri de açıklandı. Böylece dizi ilk bölümden ne kadar ilgi çekti görmüş olduk.

Dizinin ne kadar ilgi çektiği önemli zira, aynı gün yayınlanan çok iddialı yapımların olduğunu da biliyoruz. Peki reytingler nasıl? Bakalım.

Gelsin Hayat Bildiği Gibi Reytingleri ve Sıralaması

Bir değişiklik yapmadan 3 ayrı sıralama listesinde de dizinin konumuna bakacağız. Hiç zaman kaybetmeden Total listesinden başlamış olalım.

Total Listesinde Gelsin Hayat Bildiği Gibi Reytingleri Nasıl?

En önemli liste olan Total listesinde dizinin beklendiği gibi ilk 10 içerisinde yer aldığı gözüküyor.

Fakat ilk bölüm için reytingler çok yüksek değil gibi. Zira dizinin 8. sırada yer aldığı gözüküyor. Burada birinci olan yapım ise Masterchef Türkiye olmuş. İkinci olan dizi ise Duy Beni olarak karşımıza çıkıyor.

AB Listesinde Durum

Bu listede de ilk sırada Masterchef Türkiye yapımı yer alıyor. Birinci sırada yer alan programı takip eden ikinci sırada ise Fox Ana Haber yer alıyor. Gelsin Hayat Bildiği Gibi ise 5. sırada yer alıyor.

Burada 4.sırada Duy Beni dizisinin yer aldığını da eklemiş olalım.

ABC Listesinde Durum

Birinci olan yapım yine Masterchef Türkiye yapımı. Burada ikinci sırada Fox Ana Haber ve üçüncü sırada da Duy Beni dizisi var. Gelsin Hayat Bildiği Gibi ise 4. sırada yer alıyor.

Gelsin Hayat Bildiği Gibi reytingleri bu şekilde. Dizinin reytingleri ilk bölüm için biraz geri planda kaldı gibi duruyor. Ama devam bölümlerini de beklemek ve ona göre yorum yapmak lazım.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin