Disney+ Kaçış Dizisi İlk Fragmanı Yayınlandı

Disney+ Kaçış dizisinin ilk fragmanı yayınlandı. Sadece 30 saniyelik olan videoda dizi hakkında nasıl detaylar var? Yayın tarihi belli oldu mu?

Disney+ yayın hayatına başladığı gibi yerli yapımlarla dikkat çekecek. Platformun ilk yerli yapımlarından biri ise Kaçış dizisi olacak. Daha önce fotoğraflarının paylaşıldığı dizide, hangi oyuncuların yer alacağı da az çok ortaya çıkmış durumda. Hatta Disney+ biraz daha ilerisini de yaptı ve dizinin ilk fragmanını yayınladı. Kaçış dizisi ilk fragmanında, nasıl bir dizi beklediğimizi de az çok görmüş olduk.

Aksiyon ve gerilim yönü ağır basacak yeni bir diziye hazır olmak gerekiyor desek yeridir. Paylaşılan ilk tanıtım videosu çok kısa ama bu yapıyı net olarak gösteriyor.

Disney+ Kaçış Dizisi İlk Fragman

03 Medya ve Same Film tarafından hazırlanacak olan yapımın ilk tanıtım videosu sadece 30 saniyelik.

Bu videoda da Engin Akyürek göze çarpıyor. Bir kaos içerisinde yer aldığı gözüken Engin Akyürek’in canlandırdığı karakterin dışında, çeşitli çatışma sahnelerinin olması da dikkat çekiyor.

Bu sahnelerde de dizinin aksiyon yönünün ve çatışma sahnelerinin öne çıkacağı net olarak anlaşılıyor.

Yapımın ilk fragmanı olarak görebileceğimiz 30 saniyelik video gelmiş olsa da yayın tarihi hala net değil. Ama şunu biliyoruz ki Kaçış dizisi, Disney+’ın ilk yerli dizilerinden biri olacak.

Haliyle bir tahmin yapmak istesek, platformun yayın hayatına başladığı ilk günlerde dizinin yayınlanacağı çıkarımını yapabiliriz. Bu da demek oluyor ki Kaçış dizisi için 14 Haziran’ı beklemek lazım.

Disney+, resmi olarak 14 Haziran tarihinde Türkiye için yayın hayatına başlamış olacak. Dizinin yayın tarihi konusunda yeni bir detay paylaşılacak olursa, yine bilgi veririz.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin