İlginç Bazı Olaylar 3. sezon Gelecek mi? Ne Zaman Gelir?

İlginç Bazı Olaylar 3. sezon gelecek mi? Dizinin devam edip etmeyeceği konusunda yeni bir bilgi geldi mi? İşte İlginç Bazı Olaylar dizisi için son gelişmeler.

Exxen’in sağlam dizilerinden biri olan İlginç Bazı Olaylar, bu hafta yayınlanan 10.bölümle beraber 2.sezona veda etti. Başarılı bir sezon geçiren dizinin sadece 10 bölüm olarak yayınlanması üzüyor ama her bölüm biraz daha eğlenceli geçiyor. Tabii ki şimdi merak edilen nokta İlginç Bazı Olaylar 3. sezon gelecek mi sorusunun cevabı oldu.

Dizinin 2.sezonu da sürprizdi ama bir üçüncü sezon beklentisi de oluşturmadı değil. Peki yeni sezon gelecek mi?

İlginç Bazı Olaylar 3. sezon Gelecek mi?

Buradan sonra yazacaklarımızda biraz spoyler var belirtelim. 2.sezonu bitirmediyseniz bunu göz önüne alın.

Cuma günü yayınlanan 10.bölümde İbrahim Büyükak’ın sonunda İstanbul’da bir projeye imza atmaya hazırlandığını gördük.

Tam Bursa’ya dönecekken, eğlence olsun diye çektikleri İBO belgeseli sevilmiş ve ekip, teklif almıştı.

İkinci sezonun final bölümünde de ekibin belgesel için çekimlere başladığını gördük. Fakat tam bu sırada beklenmedik bir gelişme yaşanmış ve Mahir Enişte nedeniyle İbo, çekimlere tam başlayacakken gözaltına alınmıştı.

22-05/08/lginc-bazi-olaylar-3-sezon-4.jpg

Dizinin sezon finali de tam bu sırada yapıldı. İbo çekimlerde yer almadı. Fakat yeni sezon için de en ufak bir ipucu verilmediğini söylemek lazım.

Yeni sezonda devam hikayesi gelecek mi ya da İlginç Bazı Olaylar burada final mi yapacak henüz belli değil. İlginç Bazı Olaylar 3. sezon için resmi açıklamalar yapıldığı zaman, konu hakkında biz de daha fazla detay paylaşıyor olacağız.

Şimdilik söyleyebileceğimiz eğlenceli bir ikinci sezonu da geride bıraktık. Sadece 10 bölüm sürdü o da dijitalin bir dezavantajı.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin