Dispatches from Elsewhere dizisi ile fantastik bir serüven başlıyor! Konusu, fragmanı, oyuncuları

Fantastik ve bilim-kurgu öğelerle bezeli "Dispatches from Elsewhere" dizisi AMC kanalında başlıyor! Dispatches from Elsewhere dizisinin konusu, oyuncu kadrosu, fragmanı ve tanıtım fotoğrafları...

Efsane komedi dizisi How I Met Your Mother'ın Marshall Eriksen'i olarak bildiğimiz Jason Segel'ın AMC ekranlarında izleyiciyle buluşacak yeni dizisi "Dispatches from Elsewhere" 01 Mart 2020 Pazar akşamı ekran serüvenine başlıyor.

DISPATCHES FROM ELSEWHERE ÇİFT BÖLÜMLE AÇILIŞ YAPIYOR!

Antoloji türünde yani her bir sezonunun farklı hikaye ya da oyuncu kadrosuyla gerçekleşeceği dizinin bilim-kurgu ve fantastik öğeler taşıyan ilk sezonu 01 Mart ve 02 Mart'ta peş peşe yayınlanacak iki bölümle açılıyor.

20-03/02/dispatches-from-elsewhere-foto3.jpg

DISPATCHES FROM ELSEWHERE NASIL BİR DİZİ? KONUSU NE?

Dispatches from Elsewhere'in hikayesi; hayatlarında bir şeylerin eksik olduğunu hisseden bir grup sıradan insanın gündelik yaşamın perdesinin hemen arkasına saklanmış bir bulmacanın peşine düşmelerine odaklanıyor. Hikayenin ilerlemesiyle birlikte bu gruptaki sıradan insanların yaşamları hayal ettiklerinden çok daha fazla gizemle karşılaşmaya başlar.

Jason Segel'in senaryosunu yazıp, yönetmenliğini üstlendiği sezonun açılış bölümü "Peter"de; hikayenin ana karakteri Peter bir şeylerin değişmeye başlayacağı o güne kadar sıradan hayatının günlük rutininde sıkışıp kalmıştır. Peter, her birinin ortak yanlarının olduğu bir grup yabancıyla bir araya gelir ve hep birlikte gündelik hayatın perdesinin hemen arkasına saklanan bir bulmacanın çevrelediği yeni bir dünyaya adım atarlar.

Açılış bölümünün ardından 02 Mart 2020 Pazartesi akşamı AMC ekranlarına gelecek sezonun ikinci bölümü "Simone"un senaryosunu Jason Segel kaleme alırken; yönetmen koltuğunda bu kez Wendey Stanzler oturuyor.

20-03/02/dispatches-from-elsewhere.jpg

DISPATCHES FROM ELSEWHERE OYUNCULARI

Dispatches from Elsewhere'in oyuncu kadrosu şu isimlerden oluşuyor:

- Jason Segel "Peter"
- André Benjamin "Fredwynn"
- Eve Lindley "Simone"
- Richard E. Grant "Octavio Coleman"
- Sally Field "Janice Foster"

AMC Studios, Scott Rudin Productions, Stalwart Productions ortak yapımcılığında hazırlanan Dispatches From Elsewhere'nin yürütücü yapımcı kadrosu ise Eli Bush, Garrett Basch, Jeff Freilich, Mark Friedman, Alethea Jones, Scott Rudin, Jason Segel'den oluşuyor.

İlk sezonu 10 bölümden oluşan dizinin sezon final tarihi 27 Nisan 2020 olarak belirlendi.

DISPATCHES FROM ELSEWHERE TANITIM KARELERİ

20-03/02/dispatches-from-elsewhere-foto1.jpg

20-03/02/dispatches-from-elsewhere-foto2.jpg

20-03/02/dispatches-from-elsewhere-foto4.jpg

20-03/02/dispatches-from-elsewhere-foto5.jpg

20-03/02/dispatches-from-elsewhere-foto6.jpg

20-03/02/dispatches-from-elsewhere-foto7.jpg

20-03/02/dispatches-from-elsewhere-foto8.jpg

20-03/02/dispatches-from-elsewhere-foto10-1583097325.jpg

20-03/02/dispatches-from-elsewhere-foto9.jpg

"Dispatches From Elsewhere" (AMC) fragman:

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin