Inside No. 9 5. sezon 5. bölüm ne zaman? Yeni bölüm detayları

Inside No. 9 bu hafta yine iddialı bir bölüm ile geliyor! Inside No. 9 yeni bölümde neler olacak? Inside No. 9 5. sezon 5. bölüm konusu ve kadrosu...

Her biri farklı bir hikayeyi ele alan bölümlerden oluşan "Inside No. 9" geçtiğimiz hafta "Misdirection" isimli ilgi çekici bölümle ekranlardaydı.

"INSIDE NO. 9" 5. SEZON 4. BÖLÜMDE NELER OLDU?

Sezonun dördüncü bölümünde; geçmişi gizemle dolu, bir sihir numarası çalmanın muhtemelen cinayetten daha kötü olduğuna inanan dünyaca ünlü sihirbaz Neville Griffin sırları konusunda son derece korumacıdır ancak öğrenci gazeteci Gabriel yine de onunla röportaj yapmaya kararlıdır. Sihirbazlığa ve özellikle el çabukluğu numaralarına yoğun bir ilgi besleyen Gabriel ile Neville'in buluşması geri dönüşü olmayan olaylara gebedir.

20-03/01/inside-no-9-5x05-foto.jpg

"INSIDE NO. 9" 5. SEZON 5. BÖLÜM NE ZAMAN?

Steve Pemberton'un senaryosunu kaleme alıp yönetmenliğini de üstlendiği sezonun beşinci bölümü "Thinking Out Loud" 02 Mart 2020 Pazartesi akşamı BBC Two ekranlarına gelecek.

"INSIDE NO. 9" 5. SEZON 5. BÖLÜM KONUSU

Birbiriyle hiç benzeşmeyen farklı karakterler hikayelerini bir kamerayla paylaşır. Kaderleri kaçınılmaz, ayrılmaz ve farkında olmayarak kafa kafaya çarpışma için ayarlanmıştır.

20-03/01/thinking-out-loud.jpg

Bölümün Oyuncu Kadrosu ve Karakterleri

- Phil Davis: Uzun yıllarını yalnız geçirmesinin ardından kendine yeni bir partner bulmak isteyen ve bu amaçla online arkadaşlık sitesine kaydolan 65 yaşında bir dul olan "Bill"

- Maxine Peake: İşçi sınıfında yetişen ve annesini hiç tanımayan bir kadın "Nadia"

- Steve Pemberton: Louisiana'dan psikotik bir seri katil "Galen"

- Ioanna Kimbook: Kalabalık bir hayran topluluğu için internet video içeriği üretimi ve sosyal medyada ürün tanıtımları yapan "Angel"

- Reece Shearsmith: İlk kızının doğumundan hemen önce vefat etmesi beklenen ölümcül bir hasta "Aidan"

- Sandra Gayer: Etkinlikler ve özel günler için rezervasyon alan bir koro şarkıcısı "Diana"

- Sara Kestelman: "Terapist"

Inside No. 9 (BBC Two) 5. sezon fragmanı:

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin