Inside No. 9 5. sezon 4. bölüm ne zaman? Yeni bölüm detayları

Inside No. 9 bu hafta yine ilginç bir bölümle karşımızda! Inside No. 9 yeni bölümde neler olacak? Inside No. 9 5. sezon 4. bölüm konusu ve kadrosu...

Her biri farklı bir hikayeyi ele alan bölümlerden oluşan "Inside No. 9" geçtiğimiz hafta "Love's Great Adventure" isimli bölümle ekranlardaydı.

"INSIDE NO. 9" 5. SEZON 3. BÖLÜMDE NELER OLDU?

Sezonun üçüncü bölümünde; Trevor ve Julia, Noel'i aileleri için her zaman gerçek anlamda özel kılmak istemekte olsalar da maddi durum ve ele alınması gereken bir dizi aile meselesi nedeniyle bu yıl işleri hiç kolay değildir. Noel öncesi dört hafta takvimi ilerlemeye başlarken herkes elinden geleni yapmak zorundadır.

20-02/25/inside-no-9-5-sezon-4-bolum-foto.jpg

"INSIDE NO. 9" 5. SEZON 4. BÖLÜM NE ZAMAN?

Steve Pemberton & Reece Shearsmith'in senaryosunu kaleme alıp, Guillem Morales'in (El habitante incierto, Julia's Eyes) yönetmen koltuğunda oturduğu sezonun dördüncü bölümü "Misdirection" 24 Şubat 2020 Pazartesi akşamı BBC Two ekranlarına gelecek.

"INSIDE NO. 9" 5. SEZON 4. BÖLÜM KONUSU

Dünyaca ünlü sihirbaz Neville Griffin sırları konusunda son derece korumacıdır ancak öğrenci gazeteci Gabriel yine de onunla röportaj yapmaya kararlıdır. Griffin aslında bir sihir numarası çalmanın muhtemelen cinayetten daha kötü olduğuna inanmaktadır. Bunu tam olarak nasıl bilebilirdi?

20-02/25/inside-no9-afis.jpg

Neville tutkulu bir sihirbaz olup kendisini yıldız mertebesine yükseltecek inanılmaz bir sihirbazlık numarası arayışındadır.

Willy mütevazı hırsları olan yaşlı bir sihirbazdır ve kısa süre önce sandalye yükseltme deneyimi olarak adlandırdığı çarpıcı yeni bir sihirbazlık numarası icat etmiştir.

Bir öğrenci gazetesi için yazarlık yapan Gabriel sihirbazlığa, özellikle el çabukluğu numaralarına yoğun bir ilgi beslemektedir.

Jennie ise Neville'in performanslarına yardımcı olan eşidir.

Bölümün Oyuncu Kadrosu: Steve Pemberton (Willy Wondo), Reece Shearsmith (Neville Griffin), Jill Halfpenny (Jennie), Fionn Whitehead (Gabriel), Tom Goodman-Hill (Dedektif Hewson)

Inside No. 9 (BBC Two) 5. sezon fragmanı:

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin