Deniz Barut ve Hafsanur Sancaktutan Bir Annenin Günahı dizisinin kadrosunda!

Yeni dizi Bir Annenin Günahı dizisinin kadrosuna yeni oyucular katıldı.

Merve Mutlu
25 Şubat 2020 - 10:14
Gündem

Başrolünde Özge Özberk'in yer alacağı ve kadın dramı türünde olacağı bilinen Bir Annenin Günahı adlı yeni dizi projesine 2 yeni oyuncu daha dahil oldu. 

20-02/25/zge-ozberk.png

Yüksel Aksu yönetmenliğinde çekilecek olan A Mother’s Guilt adlı diziden uyarlanacak olan dizi: Kalp hastası olan oğlunun ameliyat masrafları için para bulmak için girdiği yolda işlemediği bir suçla suçlanan bir kadının adalet mücadelesi ve o suçun ardındaki aşk ve direnişi konu alacak.

Bir Annenin Günahı dizisine Deniz Barut ve Hafsanur Sancaktutan da katıldı! 

20-02/25/bir-annenin-gunahi-oyunculari.jpg

Güçlü bir kadın hikayesinin anlatılacağı diziye katılarak heyecan yaratan başarılı oyuncu Mehmet Aslantuğ'un ardından yeni oyuncular katılmaya devam ediyor. Cast çalışmaları yapılan diziye son olarak Aşk Ağlatır dizisinde başrol oynayan ancak dizinin erken finali ile ekranlara veda eden Hafsanur Sancaktutan ile en son Avlu dizisinde izlediğimiz Deniz Barut katıldı. 

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin