Yasak Elma'nın Leyla'sı Tuvana Türkay Yasak Elma'dan ayrıldı!

Fox'un sevilen dizisi Yasak Elma'nın sevilen ismi diziden ayrıldı.

Merve Mutlu
25 Şubat 2020 - 10:30
Gündem

Entrikalarla dolu hikayesi izleyiciler tarafından oldukça sevilen ve pazartesi akşamları Fox ekranlarına taht kuran Yasak Elma dizisi 70. bölümü ile geçtiğmiz akşam yine izleyici ile buluştu. Şoke eden gelişmelerin yaşandığı bölümün ardından gözler yeni bölüme çevrildi. 

20-02/25/ahika-ve-leyla.png

Zengin olmak isteyen Yıldız'ın, kocası Halit Argun'dan ayrılmak isteyen Ender tarafından tutulması ve Halit ile Yıldız'ın evlenmesi üzerinden dizideki herkesin entrikalarını izlediğimiz dizi, hiç hız kesmeden birbirinden heyecanlı ve eğlenceli bölümlerle devam ediyor. 

Yasak Elma'nın Leyla'sı Tuvana Türkay Yasak Elma'dan ayrıldı!

20-02/25/yasak-elma.png

Diziye yeni sezonda Tuvana Türkay katılmış ve canlandırdığı Leyla karakteri ile başta sevilse de, arkadaşı Yıldız'ın eşi ile yakınlaşmasının ardından dizinin kötü kadınları arasına girmişti. Geçtiğimiz bölümde: Halit'in, hamile olmadığını ve yalan söylediğini öğrendiği Leyla, Halit tarafından kovuldu. Başta buna üzülen Leyla Halit'in her şeyini kaybettiğini öğrenince ise mutlu oldu. Şahika'nın arkasını döndüğü, Nadir'in de kabul etmediği kadın gitmek zorunda kalırken Tuvana Türkay da diziden ayrıldı. 

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin