Yasak Elma son bölümde neler oldu? 71. yeni bölümde neler olacak?

Fox'un sevilen dizisi Yasak Elma'da neler olduğunu sizler için özetledik.

Merve Mutlu
25 Şubat 2020 - 11:14
Gündem

Oyuncu kadrosunda Talat Bulut, Eda Ece, Nesrin Cavadzade ve Şevval Sam gibi isimleri bir araya getiren ve entrika dolu hikayesi ile de izleyenleri ekran başına kilitlemeyi başaran Yasak Elma dizisinin son bölümü geçtiğimiz akşam yayınlandı. 

20-02/25/yasak-elma-70.jpg

Yasak Elma 70. son bölümde neler oldu?

Merak uyandıran dizinin geçtiğimiz akşam yayınlanan bölümünde: Yıldız, Halit'e kızdığı için kabul ettiği Nadir'in evlenme teklifini reddettiğini söyledi. Nadir sadece üzüldüğünü söylerken Ender'e de bu işi halletmesini ve kimsenin onu reddedemeyeceğini söyledi. 

20-02/25/leyla-1582617306.png

Ender, Leyla hakkında Halit'in kafasını karıştırmayı başardı. Evdeki mücadeleleri devam eden Şahika ve Ender ise Ender'in onunla uğraşmaması karşılığında anlaştılar ve Leyla'yı göndermeye karar verdiler. Şahika Leyla'nın ipini çekmeye hazırlanırken, Halit de kürtajı yapan doktoru merak etti. Cevap veremeyen Leyla, Şahika'nın yardımıyla doktoru ayağına götürdü. Ancak doktor Leyla'nın kendisini tuttuğunu açıklayarka Halit'in Leyla'yı kovmasını sağladı. 

20-02/25/yildiz.png

Sadece çocuğuna ve işine odaklanan Yıldız ise yeni bir teklif aldı ve 5 milyon dolar karşılığında hazırladığı püreyi satarak zengin oldu.. Dizinin son sahnelerinde ise Halit evi dahil her şeyini kaybetti ve iflas etti.

Yasak Elma yeni bölümde neler olacak? 

20-02/25/ender.png

Dizinin yeni bölümünde:Halit'in iflas etmesi ve hisselerini satması ile birlikte Ender de Halit için çalışan Şahika'yı işten kovuyor. Nadir'den kendisini işe geri almasını isteyen Şahika onun da reddetmesi ile yeni planlar kurmaya başlıyor. Gitmeye karar verdiğini söyleyen Şahika, Nadir'den intikamını, onu içkisine zehir koyup öldürerek alıyor.. 

20-02/25/nadir-olecek.png

İş aramaya başlayan ve kimseden borç istemeyen Halit, gecekondular arasında kendisine kalacak bir yer aramaya başlıyor. 

Yasak Elma 71. bölüm fragmanı:

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin