Prodigal Son 1. sezon 16. bölüm ne zaman? Yeni bölüm konusu ve fragmanı

Prodigal Son için kısa bir mola! Yeni bölüm ne zaman yayınlanacak? Prodigal Son 1. sezon 16. bölüm konusu, fragmanı ve fotoğrafları...

Tom Payne ve Michael Sheen'in başrollerinde yer aldığı "Prodigal Son" dizisi son olarak "Death's Door" isimli bölümle ekranlardaydı.

PRODIGAL SON 1. SEZON 15. BÖLÜMDE NELER OLDU?

Hikayesi; katillerin nasıl düşündüğünü, zihinlerinin nasıl çalıştığını anlama gibi sıra dışı bir yeteneğe sahip olan Malcolm Bright ve artık hapis hayatı yaşayan cerrah lakaplı meşhur seri katil babası Dr. Martin Whitly arasındaki ilişkiye odaklanan Prodigal Son'un yayınlanan son bölümünde; oldukça iyi korunmuş ve mumyalanmış bir beden bulunduğunda NYPD ile Edrisa iş birliği yaparak cenaze direktörlerinin katıldığı bir konferansa gizli görevde katılırlar. Oradayken, kurbanla iş yapmış olan cenaze direktörleri Tilda ve Dev'in baş şüpheli olduklarını keşfederler. Bu arada Dr. Martin Whitly tedavi süreci boyunca bazı rüyalar görür.

20-02/24/prodigal-son-1x15-foto1-1581929436.jpg

PRODIGAL SON 1. SEZON 15. BÖLÜM REYTİNGLERİ

Adam Kane'in yönettiği sezonun 15. bölümüyle izlenme oranlarında 18-49 yetişkin yaş kategorisinde 0.6 reyting oranı ve 3.325 milyon izleyici rakamlarını elde eden yapım sezon ortalaması civarında bir ekran performansı ortaya koydu.

Yeni sezon onayı almaya yakın görünen Prodigal Son'ın ilk sezonu 22 bölümden oluşuyor.

PRODIGAL SON 1. SEZON 16. BÖLÜM NE ZAMAN?

Prodigal Son yayınlanan son bölümünün ardından bir aylık araya girdi! Dizi, sezonun 16. bölümü "The Job" ile 16 Mart 2020 Pazartesi akşamı Fox ekranlarına geri dönecek.

20-02/24/prodigal-son-dizisi.jpg

PRODIGAL SON 1. SEZON 16. BÖLÜM KONUSU

Bir motosiklet çetesi soygunu cinayete dönüştüğünde, Malcolm ve ekip bu yeni vakayı araştırmak için olay yerine çağrılırlar.

Malcolm profil üzerinde çalışırken yatılı okul günlerinden arkadaşı olan lisanslı sigorta araştırmacısı Vijay'a rastlar. İkili birlikte, milyonlarca saat çalmış olan katilin ve suç ortaklarının kimliğini ortaya çıkarmak için çalışırlar.

Bu sırada Martin oğluyla birlikte daha iyi vakit geçirebilmek maksadıyla kendisini kimin bıçakladığı konusunda sessizliğini bozma tehdidiyle Jessica'ya şantaj yapar.

Oyuncu kadrosu: Tom Payne (Malcolm Bright), Michael Sheen (Dr. Martin Whitly), Bellamy Young (Jessica Whitly), Lou Diamond Phillips (Gil Arroyo), Aurora Perrineau (Dani Powell), Frank Harts (JT Tarmel), Halston Sage (Ainsley Whitly), Keiko Agena (Edrisa Guilfoyle)

Yeni bölüm konuk oyuncu kadrosu: Esau Pritchett (Mr. David), Molly Griggs (Eve Blanchard), Dhruv Singh (Vijay), Evan Hall (Pete), Lanny Joon (Cooper), Young Mazino (Alex), Maureen Sebastian (Sheila), Will Cobbs (Grant), Justine Cotsonas (Patti)

PRODIGAL SON YENİ BÖLÜMDEN KARELER

20-03/17/prodigal-son-1x16-foto2.jpg

20-03/17/prodigal-son-1x16-foto3.jpg

20-03/17/prodigal-son-1x16-foto1.jpg

20-03/17/prodigal-son-1x16-foto4.jpg

20-03/17/prodigal-son-1x16-foto6.jpg

20-03/17/prodigal-son-1x16-foto5.jpg

"Prodigal Son" (Fox) 1. sezon 16. bölüm fragmanı:

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin