Divorce 2. sezona Steven Pasquale katıldı!

Sarah Jessica Parker'ı küçük ekranlara geri döndüren komedi dizisi Divorce'un yaklaşmakta olan ikinci sezonuna Steven Pasquale geliyor.

Volkan Küçükel
14 Nisan 2017 - 11:01
Gündem

Sarah Jessica Parker'ı küçük ekranlara geri döndüren komedi dizisi "Divorce"un yaklaşmakta olan ikinci sezonundan bir oyuncu kadrosu haberi var!

Kalite dizilerin adresi olarak bildiğimiz HBO bünyesindeki kara mizah türündeki dizinin oyuncu kadrosuna Steven Pasquale katıldı.

DIVORCE DİZİSİ KONUSU

Sharon Horgan'ın yaratıcısı olduğu ve yürütücü yapımcılığını üstlendiği dizinin hikayesi; Sarah Jessica Parker'ın karakteri orta yaşlı bir kadın olan Frances'in aniden kocası Robert (Thomas Hayden Church) ile olan evliliğini ve hayatını yeniden gözden geçirmeye başlaması ancak evliliğe bir mola verip, yeni bir başlangıç yapmanın düşündüğünden zor olduğunu keşfetmesi üzerine şekilleniyor.

17-04/14/divorce-hbo.jpg

FRANCES İÇİN YENİ BİR SEVGİLİ ADAYI

Pasquale dizinin hikayesinde Nick'in (Tracy Letts) arkadaşı Andrew karakteriyle karşımızda olacak. Andrew, buluştuğu Frances (Parker) ile geçici ve rahat bir ilişki içine girecek.

41 yaşındaki Pasquale son dönemde Netflix'in Bloodline (Alec Wolos), CBS'in iptal ettiği hukuk draması Doubt (Billy Brennan) ve tek sezonluk Do No Harm (Dr. Jason Cole / Ian Price) gibi dizilerde karşımıza çıktı. American Crime Story (Dedektif Mark Fuhrman), Billions (Chase), The Good Wife (Johnny Elfman) ve Up All Night (Luke Granby) aktörün tekrar eden rollerle yer aldığı diğer diziler.

17-04/14/mark-fuhrman.jpg

Sex and the City dizisinin yıldız ismi Sarah Jessica Parker'ı ekranlara geri döndüren Divorce'un yürütücü yapımcı kadrosunda showrunner Paul Simms, Sharon Horgan, Alison Benson, Aaron Kaplan ve Sarah Jessica Parker yer alıyor.

Dizinin oyuncu kadrosunda Parker ve Church dışında Molly Shannon, Talia Balsam, Tracy Letts, Sterling Jerins ve Charlie Kilgore gibi isimler rol alıyor.

DIVORCE 2. SEZON NE ZAMAN BAŞLIYOR?

Divorce'un 10 bölümden oluşacak ikinci sezonunun 2017'nin sonbahar döneminde ekranlara gelmeye başlaması bekleniyor.

"Divorce" tanıtım videosu:

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin