Let The Right One In dizi projesi askıya alındı!

John Ajvide Lindqvist'in çok satan romanından küçük ekranlara uyarlanması planlanan ve geçtiğimiz sene Ağustos ayında pilot bölüm siparişi verilen Let the Right One In için TNT buraya kadar dedi.

Volkan Küçükel
14 Nisan 2017 - 10:27
Gündem

TNT ve "Let the Right One In"in yolları başlamadan ayrıldı!

"LET THE RIGHT ONE IN" PROJESİ ASKIDA

İsveçli yazar John Ajvide Lindqvist'in çok satan romanından küçük ekranlara uyarlanması planlanan ve geçtiğimiz sene Ağustos ayında pilot bölüm siparişi verilen proje için TNT buraya kadar dedi ve projeden çekildi.

Criminal Minds ve Teen Wolf yaratıcısı Jeff Davis'in pilot bölüm senaryosunu kaleme aldığı proje böylelikle prodüksiyon aşamasını görememiş oldu.

PROJE YENİDEN CANLANIR MI?

Ancak, Let the Right One In'i hala dizi olarak televizyon ekranlarında görme şansımız var. Projeyi geliştiren Tomorrow Studios ve pilot bölüm için ortaklığa giriştiği Studio T, ellerindeki bu projeyi başka kanallara pazarlamak için görüşmelere başladı. Duruma göre mevcut konseptte bazı değişikler gerçekleştirilip hikayenin yeniden tasarlanabileceği belirtiliyor.

17-04/14/let-the-right-one-in-2008.jpg

LET THE RIGHT ONE IN KONUSU

Ortaya çıkış sürecinde A&E ve A+E Studios'ta geliştirilmeye başlanan Let the Right One In'ın hikayesi; sınıf arkadaşları tarafından küçük görülen ve uzun süre eziyet gören genç bir çocuğun teselliyi kendi yaşına yakın gözüken karizmatik bir kadın vampirin dostluğunda bulması üzerine şekilleniyor. Vampir kızın kasabaya yerleşmesinin ardından başlayan gizemli cinayetler ile işler iyice karmaşık bir hal alıyor.

Lindqvist'in Let the Right One In isimli eserinin 2008 senesinde İsveç'te aynı isimli uluslararası ödüller kazanmış bir sinema filmi de yapılmıştı.

KADRODA KİMLER VAR?

Pazarlama süreci devam eden dizi projesinin yapımcı kadrosunda; yazar Jeff Davis ile birlikte Tomorrow Studios'tan Marty Adelstein (Aquarius, Prison Break, Teen Wolf) ve Becky Clements (Aquarius, Last Man Standing), Hammer Films'ten Simon Oakes (Women In Black, Let Me In) ile orijinal senaryoyu kaleme alan Carl Molinder ile Alex Brunner yer alıyor.

TNT, son süreçte verdiği pilot bölüm siparişlerinden Claws'ı diziye dönüştürme kararı alırken; Monsters of God ve Civil'i pas geçmişti.

"Let the Right One In (2008)" fragman:

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin